CoD Warzone bot lobisi

baymortal

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bugün Call of Duty Warzone hakkında çok uzun zamandır anlam veremediğim bir duruma deyineceğim. Lobiler, bu oyunda sistemde bu lobileri neye göre seçiyorlar anlamıyorum. Yayıncıları görüyorum Türk YouTuber'ları görüyorum adamlardaki lobilerindeki tüm oyuncular bildiğiniz bot, yani o kadar kötü oynuyorlarki görseniz bilgisayar sanarsınız (belki pcdir:d) ben oynuyorum yok bir movementcı yok bir aim god bu nedir ya, tamam diyorum ranked oynayayım orada rankıma göre dengime göre kişiler gelir diye, bir de orada sinir kirizi geçiriyorum ya diamond 1'im karşımdakiler top250, iridescent e Crimson'dan aşağısı gelmiyor zaten.

Bazıları da hile olunca bende zevk kalmıyor.
Üstünede takım arkadaşları çok affedersiniz mal mal oynayınca kriz geçiriyorum.
Diyeceğim o ki bende bot lobisi istiyorum hilede hurdada gözüm yok VPN açmak istemiyorum, ayrıca şu an programım yok bunu bir şekilde programsız çözebilir miyiz? Bir kere olsun hile acmayı dahi denemedim, varsa legal yol söyleyebilirsiniz he illa VPN ile veya tam bilmiyorum farklı bir şekilde diyorsanız o metotları da söyleyin iyi günler.

Sanırım arka arkaya kaybedince ve kötü oynayınca böyle lobiler geliyor. Video çekmeden önce o şekilde lobiyi ayarlayabiliyorlar. Kazanmaya çalışıyorsan ve ortalama oynuyorsan da hep senden iyiler veya aynı yetenektekileri karşı takımlarda görürsün. Kötü oynayanlar da para harcasın diye sürekli ölmemeleri için öyle lobiye koyuyor oyun. Ben sildim kafam rahat, tavsiye ederim.

Sanırım arka arkaya kaybedince ve kötü oynayınca böyle lobiler geliyor. Video çekmeden önce o şekilde lobiyi ayarlayabiliyorlar. Kazanmaya çalışıyorsan ve ortalama oynuyorsan da hep senden iyiler veya aynı yetenektekileri karşı takımlarda görürsün. Kötü oynayanlar da para harcasın diye sürekli ölmemeleri için öyle lobiye koyuyor oyun. Ben sildim kafam rahat, tavsiye ederim.

Bir ara çok güzel bir el çıkardım gittim Shadow ban attılar 1 hafta giremedim biraz araba oyunları ike şarkıtla dolaştım kendime geldim ve bu lobi işini de çözemedim arka arkaya kötü oynamakla uğraşamam ben hep kendi oynayışımla oynarım 20 maçta toplasan 2 lobi çıkmıştır kötü😃 neyse alıştuk artık sadece dile getireyim dedim belki başkasıda durumdan müzdaripdir diye, zaten Türkiye'de çok aktif Warzone kitlesi yok. Bu arada kusura bakmayın çalışıtorum çok zaman ayıramıyorum sosyal a iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı