baymortal
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar selam bugün Call of Duty Warzone hakkında çok uzun zamandır anlam veremediğim bir duruma deyineceğim. Lobiler, bu oyunda sistemde bu lobileri neye göre seçiyorlar anlamıyorum. Yayıncıları görüyorum Türk YouTuber'ları görüyorum adamlardaki lobilerindeki tüm oyuncular bildiğiniz bot, yani o kadar kötü oynuyorlarki görseniz bilgisayar sanarsınız (belki pcdir:d) ben oynuyorum yok bir movementcı yok bir aim god bu nedir ya, tamam diyorum ranked oynayayım orada rankıma göre dengime göre kişiler gelir diye, bir de orada sinir kirizi geçiriyorum ya diamond 1'im karşımdakiler top250, iridescent e Crimson'dan aşağısı gelmiyor zaten.
Bazıları da hile olunca bende zevk kalmıyor.
Üstünede takım arkadaşları çok affedersiniz mal mal oynayınca kriz geçiriyorum.
Diyeceğim o ki bende bot lobisi istiyorum hilede hurdada gözüm yok VPN açmak istemiyorum, ayrıca şu an programım yok bunu bir şekilde programsız çözebilir miyiz? Bir kere olsun hile acmayı dahi denemedim, varsa legal yol söyleyebilirsiniz he illa VPN ile veya tam bilmiyorum farklı bir şekilde diyorsanız o metotları da söyleyin iyi günler.
Bazıları da hile olunca bende zevk kalmıyor.
Üstünede takım arkadaşları çok affedersiniz mal mal oynayınca kriz geçiriyorum.
Diyeceğim o ki bende bot lobisi istiyorum hilede hurdada gözüm yok VPN açmak istemiyorum, ayrıca şu an programım yok bunu bir şekilde programsız çözebilir miyiz? Bir kere olsun hile acmayı dahi denemedim, varsa legal yol söyleyebilirsiniz he illa VPN ile veya tam bilmiyorum farklı bir şekilde diyorsanız o metotları da söyleyin iyi günler.