Arkadaşlar kesin çözüm değildir ama belki de sorunu çözdüm. Şöyle ki benim anakartım gigabyte ab350m gaming 3 modeli. Gigabyte app center uygulamasından Smart Fan Auto ile kasamın içindeki fanları full speed seçeneğine aldım. İşlemci derecesi falan düştü bir nebze de olsa ve 2 saate yakın oyunu crash yemeden oynayabildim. İnternette yazan çoğu şeyi denedim ve bir sonuca ulaşamadım. Dediğim gibi kesin çözüm değildir ama her şeyi deneyip bir çözüm bulamayan insanlar işlemci derecesini falan kontrol etsin. Belki de işlemci aşırı ısınıyor bu oyunda yük bindiğinden ve böyle bir crash alıyorumdur diye düşünmeye başladım açıkçası. Termal macunu da yenilemedim 3 sene oldu neredeyse işlemci kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum artık. Çünkü 1050ti takılıyken de bu hatayı alıyordum, sistemi 1660 Super'e yükselttiğimde de aynı hatayı almaya devam ettim. Eğer crash yersem tekrar yazacağım buraya. İlgilenen herkese teşekkür ederim tekrar.
@Teacher80
Bu sefer de Dev error 5763 diye bir hata aldım. Ama en azından Dev error 6068 değildi. Sırada bu sorunu çözmek var