Çözüldü CoD warzone FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

contraiN

Hectopat
Oyunun training bölümünde orta/yüksek arası grafik ayarlarında 144 FPS ve üstü oynayabiliyorum. Ancak Battle royale modunda FPS o segmentlerde olmasa bile 130 120 gördüğüm oluyor. Fakat aniden FPS düşmesiyle yemeye, FPS değerimin anlık 1 FPS'e kadar düşüp çıkmasıyla işkenceye dönüşen bir oyun deneyimim oluyor. Ekran kartı sürücüm ve diğer driverlarım güncel. PC Windows'un lisansı yakında sonra erecek diye bir uyarı veriyor açıldığında. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• sistemim.png
    15 KB · Görüntüleme: 690
Son düzenleme:
Dostum 2 gün oldu daha çıkalı oyun, ben mi yanlış biliyorum? Dur hele bi oyunun daha sıfır kokusu üstünde. Düzeltirler zamanla.

Battle royale de fazla kişi olduğundan ve daha yeni bir mod olduğundan kaynaklı olabilir.

Yanlış hatırlamıyorsam oyun önerilen olarak 8 GB RAM'den fazla istiyordu. Belki RAM kaynaklı bir sorun olabilir.

Merhaba arkadaşlar aynı sorun ile bende karşılaşıyorum 8gb ram 2666mhz i5 8400 msi gtx 1660 ti var sistemde ssd ye kuramadım oyunu sdd 110 gb oldugu için hdd ye kurdum oyuna girerken droplar yiyorum fps bian da düşüyor 1 e sonradan 100 110 arası degişiyor bi bakıyorum 60a iniyor sabitliyor birde bugun ilk defa karşılaştım oyun bulanıklaşıyor grafik ayarlarından anlayan biri yardımcı olabilirmi ?

Oyun en düşük ayarlarda dahi 8 GB RAM istiyor ki sisteminizde de RAM'den bir miktar götürecek uygulamalar olacaktır. Aynı RAM'den bir adet daha ekleyip deneme yapınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…