Çözüldü CoD warzone FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

contraiN

Hectopat
Oyunun training bölümünde orta/yüksek arası grafik ayarlarında 144 FPS ve üstü oynayabiliyorum. Ancak Battle royale modunda FPS o segmentlerde olmasa bile 130 120 gördüğüm oluyor. Fakat aniden FPS düşmesiyle yemeye, FPS değerimin anlık 1 FPS'e kadar düşüp çıkmasıyla işkenceye dönüşen bir oyun deneyimim oluyor. Ekran kartı sürücüm ve diğer driverlarım güncel. PC Windows'un lisansı yakında sonra erecek diye bir uyarı veriyor açıldığında. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• sistemim.png
    sistemim.png
    15 KB · Görüntüleme: 690
Son düzenleme:
Ama masaüstündeyken çözünürlüğü hdye getiriyorum, yani çözünürlük 1920 falanken bile sabit FPS sorunu oluyor hakeza oyunun grafik ayarlarından da çözünürlüğü düşürüyorum sonuç değişmiyor.

Çözülür. Bende 16 GB RAM var ve oyun 12-13GB kadar RAM yiyor. Bende hiç drop sorunu yokken 8 GB olan arkadaşta bayağı drop var.

Bende de 16 RAM 1650 Ti var 10. nesim Intel var. 100 FPS'in üstüne zor çıkıyor.
ARKADAŞLAR BEN SORUNU ÇÖZDÜM 3130X1760 A ALIYORMUŞ OTOMATIKMEN CÖZÜNÜRLÜGÜ BENİM MONİTORUM 1920X1080 DESTEKLİYOR AYARLARI DEGİŞTİRİNCE NE DROP SORUNU KALDI NE KASMA SİSTEMİM 8GB RAM 2666MHZ MSİ 1660Tİ İ5 8400 HİGHTE COK RAHAT ŞEKİDLE OYNAYABİLİYORUM YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Kaç fps alıyosun
Arkadaşlar
Nvidia geforce gtx1650 ti
İntel i5 10. Nesil
16 gb ram
Cod warzoneda 100 fpsin üstüne nadir çıkıyor oda belli yerlerde normalmi bu

bide lolde falan en yüksek ve en düşük ayarlarda aynı fpsi alıyoeum herhangi bi sabitleyicide yok

Bende de 16 RAM 1650 Ti var 10. nesim Intel var. 100 FPS'in üstüne zor çıkıyor.

Kaç fps alıyosun
Arkadaşlar
Nvidia geforce gtx1650 ti
İntel i5 10. Nesil
16 gb ram
Cod warzoneda 100 fpsin üstüne nadir çıkıyor oda belli yerlerde normalmi bu

bide lolde falan en yüksek ve en düşük ayarlarda aynı fpsi alıyoeum herhangi bi sabitleyicide yok
Ekran kartı ayarlarından fps sınırlanmış olabilir. Veyahut VivaStatics falan varsa o da sınırlayabiliyor. Oyunun ayarlarında bir şey bulamazsan Windows içerisinden araştırman lazım.

Ayrıca Warzone için 100 fps normal o donanım ile. Ekranın 60hz ise zaten 60 fps üstü alman boşa elektrik israfıdır ve yırtılmalara sebep olur, 60'a sabitle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı