Çözüldü CoD warzone FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

contraiN

Hectopat
Oyunun training bölümünde orta/yüksek arası grafik ayarlarında 144 FPS ve üstü oynayabiliyorum. Ancak Battle royale modunda FPS o segmentlerde olmasa bile 130 120 gördüğüm oluyor. Fakat aniden FPS düşmesiyle yemeye, FPS değerimin anlık 1 FPS'e kadar düşüp çıkmasıyla işkenceye dönüşen bir oyun deneyimim oluyor. Ekran kartı sürücüm ve diğer driverlarım güncel. PC Windows'un lisansı yakında sonra erecek diye bir uyarı veriyor açıldığında. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• sistemim.png
    15 KB · Görüntüleme: 690
Son düzenleme:
8GBRAM 2666MHZ
İ5 8400
MSİ GTX 1660Tİ
ssd 110gb samsung olması lazım
sata 3 1tb hdd seagate
asus prime b365m-k ana kart
İşlemci kullanımı da yüksek. Sistem özellikleriniz nedir?
8GBRAM 2666MHZ
İ5 8400
MSİ GTX 1660Tİ
ssd 110gb samsung olması lazım
sata 3 1tb hdd seagate
asus prime b365m-k ana kart

Sizin sisteminiz "Önerilen Ayarlar" için geçerli durumda ancak drop yememek maksatlı özelliklerden kısmış iseniz bu seferde işlemci çok çalışıyor gibi. RAM takviyesi yaparsanız sorununuz çözülecektir. Kendi deneyimlerime göre konuşuyorum tabi.

Tabii biraz kısmışlıgım oldu sorun düzelmedigi içinde tekrardan varsayılan ayarlara geri döndürdüm yine problem aynı neyse çok teşekkür ederim yeni bir RAM almak zorundayım gibi görünüyor...

d
Oyun en düşük ayarlarda dahi 8 GB RAM istiyor ki sisteminizde de RAM'den bir miktar götürecek uygulamalar olacaktır. Aynı RAM'den bir adet daha ekleyip deneme yapınız.
dostum kenarımda bi 300 TL var aynı kullandığım RAM'dan alsam sorunum çözülür mü? Sistemim karşılıyor çünkü oyunu RAM sorun heralde.

d

dostum kenarımda bi 300 TL var aynı kullandığım RAM'dan alsam sorunum çözülür mü? Sistemim karşılıyor çünkü oyunu RAM sorun heralde.

Çift kanal (Aynı özelliklere sahip) RAM'lerin olumlu etkisi olacaktır. Ben bu tür drop sorunları yaşamıyorum.

Oyunun genel olarak bir optimizasyon sorunu var bence. Intel i7 4790K + GTX 970 kullanıyorum. Diğer bir arkadaşım 1070 Ti kullanıyor. Oyun alt Tab yapınca veya bazen maç başlarken dev error verip atıyor. Ayrıca ikimizde görüntü sorunu yaşıyoruz. Oyunda genel olarak görüntü bir bulanık duruyor. Texture'ların geç yüklenmesi. Ağaçların yağlı boyadaki göl yansıması gibi kırık görünmesi. Kenar yumuşatmanın bazen berbat olması gibi birçok sorun var.

Ben de aynı şekilde bir tecrübe yaşadım. Trainin haritasını oynarken "Tamam bu oyunu oynarım ben." dedim ta ki battle royale moduna girene kadar. Sonrasında sildim zaten. Yeni olduğu için muhtemelen optimizasyon sorunu var hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…