Dostum cidden senin gibi insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum. Gerçek hayatı instagramla karıştırıyorsun.
%100 oyunsoft takip ediyorsun. o adamla dmden konuştum zulayla wolfteamı yada fortniteyi neden kötülediğini. SS bile atarım.
Bir yandan CoD'u gömerken bir yandan da imzasında PUBG Lite yazısı bulunduran birinin incelemesi ne kadar dikkate alınabilirse o kadar dikkate alın fazla şey etmeyin yani. :d
Dostum cidden senin gibi insanlara ne diyeceğimi bilmiyorum. Gerçek hayatı Instagram'la karıştırıyorsun.
%100 oyunsoft takip ediyorsun. O adamla dmden konuştum Zula'yla wolfteamı ya da Fortnite'yi neden kötülediğini. SS bile atarım.
Oyunsoft falan dediğini ilk defa duyuyorum. Instagram'dan da nefret ederim. Warzone'u da sezon 1'den beri oynuyorum şu anda piyasada modern savaş olarak en detaylı ve en gerçekçi oyun.
Oyunsoft falan dediğini ilk defa duyuyorum. Instagram'dan da nefret ederim. Warzone'u da sezon 1'den beri oynuyorum şu anda piyasada modern savaş olarak en detaylı ve en gerçekçi oyun.