Çözüldü CoD Warzone lag sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

alc

Centipat
Herkese merhaba,

Yeni bir sistem topladım bütün sürücüler vs güncel fakat oyuna başladıktan sonra hareketli alanlarda veya kapalı mekanlarda latency 1000'lere çıkıyor ve drop yiyorum tabii bu arada ölüyorum. İnternetim en yoğun saatlerde bile 32-33 MB altına düşmüyor ping 10'u geçmiyor.

Sistemim Ryzen 1600 AF-Gigabyte B450 GAMING X-8 GB 3200MHz RAM-Sapphire 5500XT 4 GB.

Yardımcı olabilen varsa çok sevinirim teşekkürler.

Turk.net kullanıyorsanız aynı problemi yaşayan bir arkadaşım var. Haftalarca süren destek hattı sonunda "araştıracağız" deyip yüzüne bileti şlak diye kapatmışlar...

Turk.net kullanıyorsanız aynı problemi yaşayan bir arkadaşım var. Haftalarca süren destek hattı sonunda "araştıracağız" deyip yüzüne bileti şlak diye kapatmışlar...

Bende Turk.net kullanıyorum. 1 aydır internet acayip kötü, oyunlarda en iyi ping 200'e düşüyor daha aşağısı yok yani. Destek bileti gönderdim bizle alakalı değil deyip bileti kapattılar. Geçecek varsa, bunları görüp öyle geçsin.

1 aydır Warzone oynuyorum senin problem bende akşam 8'den sonra oluyordu. Şimdi düzeldi sabit 66 ping. Bendeki gibi akşamları artıyorsa servis sağlayıcını arayıp konuşmanda fayda var.

Arkadaşlar herkese teşekkürler TTNET kullanıcıyım ve sorunu çözdüm.
Benim sıkıntım 8 GB RAM ile alaklıymış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dileyen bu işlemi yapıp ek olarak oyunu düşük ayarlala 60 FPS sınırlaması yaparsa çok rahat şekilde oynanabliyor az önce tek maçım 25 dkk sürdü herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı