CoD: Warzone nedir?

Oyun gayet güzel ben beğendim kendi görüşüm PUBG'den daha iyi. Ama en son gelen 40 GB'lik güncellemeden sonra oyunu sildim çünkü sürekli çok yüksek boyutlu güncellemeler gelmesine rağmen ben bir fark göremiyordum. Denenebilir ama iyi sistem lazım ben son zamanlar FPS dropda yemeye başlamıştım.

Hayır o anlamda değil, PUBG kilitlesi bu oyuna sardı şimdi. Görürsünüz, 3-4 ay sonra sonu PUBG gibi olacak. Bundan sonra oynayanlar oyunu cidden sevenler olacak.
Haklısınız hocam, oyunu arkadaşlarıyla oynamak için oynayanlar bıraktı PUBG’yi sadece yayın açanlar ve binlerce saatini verenler kaldı, zevki yok artık adamlar havada sıkmaya başlıyor😥

Katılıyorum, bir süre sonra sıkıyor, ben PC’yi bir heyecanla aldım PUBG oynayabileceğim diye, 3 ay geçti sıkıldım hikaye oyunları alıyorum artık😁
Arkadaslar ben uzun süre random oynadim ama sonra bu serveri kesfettim burada türklerle oynuyorsunuz ve 3 aydir sklmadan oynuyorum. Discord serverinda günün her saatinde oyuncu mevcut.

Ona kalırsa bütün rekabetçi oyunlar boş. Hep aynı şeyi yapıyorsun. Zevkler ve renkler tartışılmaz. O yüzden fikrini söylerken o oyuna binlerce saatini vermiş kişilerin olduğunu bilerek, düşünerek söyle.
Kendi fikrim zaten. 1. tekil şahıs ile yazdım.

Hayatımda böylesine boş yorum görüyorum (!)
Untitledsadasd.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı