Valorant'dan sebepsiz yere perma ban yemek

goldenarmor5325

Picopat
Hiçbir şey yapmadım derecesiz girdim, adamı tam vurdum oyun sona erdi hileci yakalandı denildi. Sonra beni oyundan komple atıp bu yazı karşıma çıktı.

1648158006807.png

Yaklaşık 300TL yatırmışımdır, hesabımda Ejder Vandal Battle Pass skin 2675 VP var. Bunlar şimdi boş mu ayrıyeten o kadar oynadığım süre? Hile kullanmadım ben ne yapmalıyım ticket mi atmam gerek yardım eder misiniz?

Hile açsam gelip forumda boşu boşuna konu açıp yardım bekler miyim?
Hile actiniz demedim zaten 😀 ban yiyenlerin hepsi haksiz ban yiyor dedim 😂. Oyun dosyalarini kurcaladiysaniz yada acmadiginiz halde cihazda hile/mod programi varsa gayet normal ban yemeniz. Ticket atmissiniz ama ordan sonuc cikmaz her defasinda ayni yaziyi kopyala yapistir yaparlar atilan ban acilmiyor.

Perma durduk yere yiyen görmedim. Büyük ihtimalle cihazdaki bir yazılım veya uygulama sebebi ile yediniz. Geri alma şansınız çok düşük, Riot açıklamasında şunu belirtecek sebep 3. Parti yazılım. Sebep belli edilen bunlar açılmıyor.

Bende ban yedim geçen sene, bilgisayarda bluestack yüklüydü offline bir telefon oyununda hile yapıyordum zombili birşeydi gameguardian yüklüydü muhtemelen ondan yediğimi düşünüyorum. 500 lira yatırmıştım çöp oldu hesap. Valorant'ta hile yapmasan bile crackli bir oyun vs bile olsa ban yiyebiliyorsun. Temiz bir format atıp yeniden oynamaya başladım 1 senedir bir problem olmadı. Ticket atsan bile ilgilenmiyorlar ben çok kızmıştım twitter, şikayetvar, facebook her yerden yazdım olumlu bir dönüş alamadım geçmiş olsun.

Bende ban yedim geçen sene, bilgisayarda BlueStacks yüklüydü offline bir telefon oyununda hile yapıyordum zombili bir şeydi gameguardian yüklüydü muhtemelen ondan yediğimi düşünüyorum. 500 lira yatırmıştım çöp oldu hesap. Valorant'ta hile yapmasan bile crackli bir oyun vs bile olsa ban yiyebiliyorsun. Temiz bir format atıp yeniden oynamaya başladım 1 senedir bir problem olmadı. Ticket atsan bile ilgilenmiyorlar ben çok kızmıştım Twitter, Şikayetvar, Facebook her yerden yazdım olumlu bir dönüş alamadım geçmiş olsun.

Gram crackli veya korsan uygulama oyun istemiyorlar demek ki nabalim VP fiyatlarida çok arttı artık tekrar başlar mıyım bilmiyorum. Teşekkürler.

Gram crackli veya korsan uygulama oyun istemiyorlar demek ki nabalim VP fiyatlarida çok arttı artık tekrar başlar mıyım bilmiyorum. Teşekkürler.
aynen bu saatten sonra başlasan bile para yatırma çok yükseldi fiyatlar en fazla bp alınır. 70k vp yüklemişim şuan kullanığım hesaba 5300 vp var onu harcarım sonra pek birşey alacağımı sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı