CoD Warzone'da i5 9300H GTX 1050 3G ile kaç FPS alırım?

FeelingHappy28

Centipat
Katılım
15 Mart 2020
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
i5 9300H GTX 1050 3GB 16 GB RAM.

Yukarıda belirttiğim sistem özellikleriyle ilgili birkaç araştırma yapsam da, kesin bir sonuç bulamadım. Herhangi birinizde bu sistem var ise Call of Duty warzone oyununda kaç FPS aldığını veya bu sisteme yakın olan varsa kaç FPS aldığını söyleyebilir mi? Çünki sadece 480 GB SSD'ye sahibim ve ona göre yer açıp deneyeceğim, boşuna yüklemek ve zaman kaybetmek istemedim doğrusu, yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yalanım yok oyunu yeni test ettim. Very Low çekmek zorunda kaldım tabiri olarak tamamen çamurdu etraf adamları görmekte zorlandım 50-70 fps arasında pek akıcı değildi ve Scaling 100 (1920x1080) olmasına rağmen böyleydi.
 
Yalanım yok oyunu yeni test ettim. Very Low çekmek zorunda kaldım tabiri olarak tamamen çamurdu etraf adamları görmekte zorlandım 50-70 fps arasında pek akıcı değildi ve Scaling 100 (1920x1080) olmasına rağmen böyleydi.
Bu durumda garip bişeyler var dostum. Sistemin o kadar kötü değil, düşük ayarlarda akıcı oynayabilirsin. Silmeden biraz kurcalamanı öneririm.

Mesela detay ve kaliteyi biraz düşür, kenar ve keskinlik yumuşatmayı artır.
 
Ekran kartıma en uygun Overclock'u yaptım ve işlemcimde undervoltlu, undervoltu tamamen doğru yapmama rağmen CPU Power limit throttling var yani frekanslarım dengesiz ama oyunda 30-40 dk geçirdiğim zaman oluyor sürekli dengesiz değil ama belirli bölgelere geldiğimde frekanslar düşüyor, sıcaklık değerlerimde gayet normal işlemci 80 derece görüyordum ekran kartımda 68 dereceydi CPU kullanımı %30-60 ekran kartı %95-99 arasındaydı.
Bu durumda garip bir şeyler var dostum. Sistemin o kadar kötü değil, düşük ayarlarda akıcı oynayabilirsin. Silmeden biraz kurcalamanı öneririm.

Mesela detay ve kaliteyi biraz düşür, kenar ve keskinlik yumuşatmayı artır.

Her şey en düşükte böyleydi BIOS'a girdiğimde Power throttling ayarları yok veya işlemciye dair herhangi bir şey laptop daha 7-8 aylık yeterince güç çekiyor işlemci ama frekanslar oynuyor sizce format atsam bilgisayara tamamen temiz olsa düzelir mi? İlk başlarda 4GHz'de çalışan işlemci neden bir anda böyle 2.8-3.9 arasında degnesizleşiyor anlamıyorum.
 
sen bu sorunu bana çözermisin, benimde böyle bir sorunum var campaing de oyunu orjinal aldım pc de oynuyorum diğer bölümleri geçtim fakat campaing bölümünde sniperlı olan bölümde sağ tık yapıp sniperin dürbününü açtığımda ekran tamamen beyaz oluyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba? İşlemci İ7 3770, Ekran kartım Nvida MSI GTX 1050Tİ Gaminx 4GB. 128BİT. Lütfen yardımcı olabilir misiniz, tüm grafik ayarlarını tek tek ayarlamasını yaptım düzeltemedim, NVİDİA driver bölümünden sürücü güncellemelerini de yaptım düzelmedi, başka ne sorunu olabilir ki, ;(
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı