İlla izlemek istiyorsan filmleri, tam emin olmamakla beraber: code geass: akito the exiled akito the exiled: the wyvern arrives - Google'da Ara direkt olarak buradaki kronolojik sıralamaya göre. Ha bildiğim kadarıyla bunlar ana hikayeden bağımsız sayılır. Yapmanı tavsiye edebileceğim iki yol var. Ya bu filmlerin hiç birini izleme ve animeyi orada noktala. Ya da bunları izle tabii ama en önemlisi (illa farklı bir şeyler arıyorsan) "Code Geass: Lelouch of the Re;surrection" filmini de izle. Yani izledikten sonra pişman olma olasılığın olmama olasılığınla eşit gibi1. ve 2. sezonu izledim şimdi filmleri ve ova bölümleri hangi sıra ile izlemem gerekir?
İlla izlemek istiyorsan filmleri, tam emin olmamakla beraber: code geass: akito the exiled akito the exiled: the wyvern arrives - Google'da Ara direkt olarak buradaki kronolojik sıralamaya göre. Ha bildiğim kadarıyla bunlar ana hikayeden bağımsız sayılır. Yapmanı tavsiye edebileceğim iki yol var. Ya bu filmlerin hiçbirini izleme ve animeyi orada noktala. Ya da bunları izle tabii ama en önemlisi (illa farklı bir şeyler arıyorsan) "code geass: Lelouch of the re; surrection" filmini de izle. Yani izledikten sonra pişman olma olasılığın olmama olasılığınla eşit gibi![]()
Bunu duymadım, evet özet olabilir YouTube'dan izlediğim birkaç videoda ilk sezondan sahneler vardı.Code geass: Hangyaku no lelouch Special Edition Black rebellion
Hovam bu film özet mi?
Mutlu sonu varmı?Hüzünlü ama mutlu son izlenebilir ama uzun bi seri yapabilirlerdi diye düşünüyorum izleyeceksen 2. Sezonda noktayı koy fazla kurcalamaya gerek yok.
Mutlu sonu var mı?
Mutlu sonu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.