Bilgisayaryorum
Hectopat
Arkadaşlar ben anlamadım bu siteyi, aldığımız uygulamaları alıp Play Store'de satıyor muyuz? Ama aynı şeyi alan birkaç kişi var nasıl oluyor bu?
Rencide ederek cevap vermenize gerek yok. Dediğinizi yapan bir site gördüğüm için öyle sordum.Uygulamayı alıp, kişiselleştirip satabilirsin. Oradan alıp olduğu gibi satmak yok. Öyle olsa uygulamayı yapan kişi yapardı bunu değil mi, biraz mantık...
Benim de yapacağım tek şey play store satıcı hesabı açıp oyunu sürmek mi oluyor? Sonradan tekrar para ödüyor muyum ve güvenilir bir site miAynı oyunu senin için özelleştirip yamalıyorlar. Remastered gibi düşün. Tek fark kaplamaları cilalamak yerine kaplamaları değiştiriyor ya da üstünde küçük oynamalar yapıyorlar.
Ve benim kişiselleştirecek yazılım bilgim yok, bunu onlar halledebiliyorlar mı?Aynı oyunu senin için özelleştirip yamalıyorlar. Remastered gibi düşün. Tek fark kaplamaları cilalamak yerine kaplamaları değiştiriyor ya da üstünde küçük oynamalar yapıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.