Steam Çöktü mü?

Konuyu açandan allah razı olsun bugün yeni ssd almıştım ssd bozuk sandım 3 saattir kurulumları yapıyordum. ssdyi nasıl geri yollayacağım diye düşünüyordum konuyu görene kadar.

Acaba Steam'e de mi erişim engeli geldi? 🤔

1724501613337.png

Gelemez hocam korkmaya lüzum yok bu gibi kurumlar engellenmesine izin vermiyor.

VLADİMİR PUTİN'İN ROTANİK'E YAPTIRIM TAVSİYESİ VAR!!!!
24.08.24, Rusya Federasyonu Haberlerinden 24-Vladimir Putin, Steam'in Rusya Federasyonu'nda yasaklanan Nazi uluslarının propaganda uygulaması olması nedeniyle Rusya'da steam'in kapatıldığını duyurdu. Rusya steami engellediği için dünya genelinde sıkıntılar varmış millet

Birkaç gündür böyle kesintiler oluyordu ama şimidiye kadarki Max 3 dakikaydı hiçbiri bu kadar uzun ve ardı ardına değildi.

24.08.24, Rusya Federasyonu Haberlerinden 24-Vladimir Putin, Steam'in Rusya Federasyonu'nda yasaklanan Nazi uluslarının propaganda uygulaması olması nedeniyle Rusya'da steam'in kapatıldığını duyurdu. Rusya steami engellediği için dünya genelinde sıkıntılar varmış millet
İyi olmuş csde rahat ederiz artık :D

haberin kaynağını söyleyebilir misiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı