Steam Çöktü mü?

Arkadaşlar, Google’a yazarsanız binlerce konu göreceksiniz. Her hafta salıyı çarşambaya bağlayan gece saat 01.00’de bakım yapılıyor. Bu, her hafta yapılan sabit bir bakım.

Şu muhabbete bir son verilmesi lazım ben bir defa öğrendim şu bilgiyi bitti gitti bir sorun varsa hele ki gece ve salidan çarşambaya geçişteyse bilki bakım var her hafta aynı konu açılıp duruyor.
Açtığım öneri konusunu adminler oturup düşünmediği için açılmaya da devam edecek.

@Damon Salvatore Her hafta steam konusu açılırken onlara da tepkiniz aynı oluyor mu? :D

Son düzenleme:
Şu muhabbete bir son verilmesi lazım ben bir defa öğrendim şu bilgiyi bitti gitti bir sorun varsa hele ki gece ve salidan çarşambaya geçişteyse bilki bakım var her hafta aynı konu açılıp duruyor.
Tepki vermekte haklı olabilirsin de ilk kez yaşadım.

Tepki vermekte haklı olabilirsin de ilk kez başıma geldi.
Sanırım hiç bu günlerde, bu saatlerde Steam’e bakmadınız. Eğer öyleyse denk gelmemeniz normal. Bu bakım, belki de Steam’in kurulduğu günden beri vardır.

Tepki vermekte haklı olabilirsin de ilk kez yaşadım.
Bilen var bilmeyen var tabii ki lafımız yok. Herkes her şeyi bilecek diye bir kaide de yok. Fakat her hafta forumda bu konuların dolması doğal olarak çok can sıkıyor. Buna bir çözüm uygulansaydı herkes rahatlardı.

Bende sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı