Epic Games Çöktü mü?

Benim merak ettiğim AWS kullanan elektrikli araçların yazılımları da çöktü mü (BMW)? Eğer çöküyorsa elektrikli araçlar hakkında konuşurken daha farklı şekillerde gömebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games çöktü mü?

epic.PNG

Snapchat de çökmüş sanırım. Anlaşılan servislerde sorun yok, direkt sunucular çökmüş gibi gözüküyor.

AWS bulut servisi çökmüş. Sadece Epic Games değil AWS bulut servisi kullanan birçok platormda bağlantı sorunu var.

1760950312843.png

1760950349674.png

1760950370834.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak edenler için ;

Sanırım haklıymışım,forumlardan öğrendiğim kadarıyla AWS kullanan tüm yazılımlar çökmüş, Türkiye pek kullanılmasa da yurtdışında özellikle Amerika çok popüler olan elektrkli ve yazılım kullanan kapı zili ve kapı kameralarının da gitmesi ile tam 1 saat 16 dakika içerisinde insanların kargoları çalınmış şuan için elektrikli araçlar ile ilgili bir şey bulamadım.Umarım yine birileri yanlışlıkla su altı kablolarını kesmemiştir.

Düzenleme: Peeeek çok güvenlik uygulaması da gitmiş :) sıra epic games'e gelene kadar işimiz çok gibi

Merak edenler için ;

Sanırım haklıymışım,forumlardan öğrendiğim kadarıyla AWS kullanan tüm yazılımlar çökmüş, Türkiye pek kullanılmasa da yurtdışında özellikle Amerika çok popüler olan elektrkli ve yazılım kullanan kapı zili ve kapı kameralarının da gitmesi ile tam 1 saat 16 dakika içerisinde insanların kargoları çalınmış şuan için elektrikli araçlar ile ilgili bir şey bulamadım.Umarım yine birileri yanlışlıkla su altı kablolarını kesmemiştir.

Düzenleme: Peeeek çok güvenlik uygulaması da gitmiş :) sıra epic games'e gelene kadar işimiz çok gibi
Düzeltilmeye başlandı roblox açıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı