Az önce bende de çöktü, oyundan attı.
kanka bizde hem oynuyoz hem yayın açıyoz nick ver ekleşelim epic düzelince oynarız vs veya rankedarkadaşı uzun zaman sonra gel rocket league oynayak diye ikna ettik olana bak
Hatayı ilk aldığımda modemi kapatıp açtım bir şey değişmedi haberde de zaten ''Epic Games Servers Down'' yazsıyla karşılaşılıyor diyor. Çöktüğü kesin yani.Yapalım mı yapmayalım mı biz
Hatayı ilk aldığımda modemi kapatıp açtım bir şey değişmedi haberde de zaten "Epic Games Servers Down" yazsıyla karşılaşılıyor diyor.
Hatayı ilk aldığımda modemi kapatıp açtım bir şey değişmedi haberde de zaten "Epic Games Servers Down" yazsıyla karşılaşılıyor diyor. Çöktüğü kesin yani.
Fortnite'a gelen güncelleme ile bir ilgisi mi var acaba?
yok epic games stayus sayfasındada epic games logine hata verdiHemen açılır umarım.
bende giremiyorum şuan inşallah birşey olmamıştır.Tam oyun başlattım girerken attı ve şuan hiçbir şekilde giriş yapılmıyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan başka birisi var mı?
Kanka bizde hem oynuyoruz hem yayın açiyoruz nick ver ekleşelim Epic düzelince oynarız vs veya ranked
sunucudan bağlantı kesildi galibabende giremiyorum şuan inşallah birşey olmamıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.