Epic Games Çöktü mü?

Arkadaşlar dün Epic Games'te birkaç tane oyun satın almıştım iaedesini gerçekleştırdım ama birkaç tane oyun iaede edilmedi ve canlı desteğe başvurdum onları da iaede ettiler ve ayrıca canlı desteğe şunu ilettim oyun iaede edilmesine rağmen oynanmaya devam ediyordu bu oyun açığı olduğunu söyledim ve onlarda ilgeleneceklerini söylediler ve çok teşekkür ettiler tahminimce şu anda sistem açığını kapatmak için bakıma aldılar gibi geliyor.
he senin yüzünden çekiyoruz bu eziyeti yani ? :D

Arkadaşlar dün Epic Games'te birkaç tane oyun satın almıştım iaedesini gerçekleştırdım ama birkaç tane oyun iaede edilmedi ve canlı desteğe başvurdum onları da iaede ettiler ve ayrıca canlı desteğe şunu ilettim oyun iaede edilmesine rağmen oynanmaya devam ediyordu bu oyun açığı olduğunu söyledim ve onlarda ilgeleneceklerini söylediler ve çok teşekkür ettiler tahminimce şu anda sistem açığını kapatmak için bakıma aldılar gibi geliyor.
Fortnite'da bedava verilen simpsons glider'den de çöktü diyenler var sosyal medyada.

He senin yüzünden çekiyoruz bu eziyeti yani? :D

Umarım benim yüzümden değildir 😄 ama oyunu satın alıp iaede edip oynamaya devam eden kişilerde olabilirdi bunu söylemek gerekir onların da hakkına geçmiş olmayalım açıkçası oyun kütüphanemde olmamasına rağmen girip oynayabiliyordum ama oyunu silip canlı desteğe ilettim hemen.

Normalde çökme 1-2 saati geçmiyor. Hesap konusunda endişeliyim. Umarım en kısa sürede çözülür.
Hala aynı hocam. Bende 15 dakika daha bekleyeyim belki açılır diye diye uyuyamadım daha. Bu sefer kararlıyım ama uyumaya :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251102-030121.jpg
    Screenshot_20251102-030121.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 12
1-2 saate daha gelmezse daha bende umudumu yitireceğim hocam :) pek de ilgilenmiyorlar açıkçası. Siteden açık olduğunu göreceksin hocam oradan gir belki olur.

Bende giremiyorum Epic Games'e. Last Of Us Part 2 oynuyordum saat gece 2'de çıktım, sonra giremedim bir daha. İnşaAllah save almıştır oyun.

Bende giremiyorum Epic Games'e. Last of Us part 2 oynuyordum saat gece 2'de çıktım, sonra giremedim bir daha. İnşaallah save almıştır oyun.

Aynısı hocam bende Last of Us 2 oynamak için girmiştim ama belirsiz bir nedenden dolayı çöktü. Cumartesi akşamı oyun keyfide zehir oldu.

Bende giremiyorum Epic Games'e. Last of Us part 2 oynuyordum saat gece 2'de çıktım, sonra giremedim bir daha. İnşaallah save almıştır oyun.

Otomatik kayıtı kapatmadıysan duruyordur o.

Ben de giremedim. Şifre değiştirme ekranına gittim ve böyle bir mail veri tabanında yok deyince, dedim hesap gitti. Browserdan açayım hesabı belki hata vardır dedim ve buraya geldim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı