Çöl Yarışı Android Oyunum Çıktı, Tamamen Türk Yapımı!

UstaUser

Kilopat
Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
1.199
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Mühendisi (Hedef)

Tamamen Türk yapımı olan oyunumu Google Play Store'a ekledim az önce. Destek çıkarsanız çok mutlu olurum :).

Oyundaki amaç, önünüzdeki arabaların yanından geçerek veya motorlara çarpıp patlatarak puan toplamak. Şuan için oyun basit bir şekilde hazırlandı ancak güncellemelerle oyuna birçok yenilik eklenecek. Oyunun adı yüklediğinizde MoneyRace (oyun İngilizce odaklı hazırlandı) olarak ekleniyor cihazınıza. Bunu da güncellemeyle düzelteceğim. Ayrıca oyun sonu Score ve High Score yazıyor, bunları da Türkiye'de Türkçe olacak şekilde güncelleyeceğim. Motorlara çarpınca para geliyor gibi görünüyor ancak gelmiyor, bu da düzeltilecek :).

Umarım güzel yerlere gelebilirim. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Google Play üzerinden arama yerine BerkKaragul yazarak oyunu bulabilirsiniz.

Çöl Yarışı - Google Play'de Android Uygulamaları
 
Son düzenleme:
Telefonda hiç oyun oynamam ancak Türk yapımı oyunları her zaman indirir, denerim. Umarım beğenilir oyununuz. Ben beğendim şahsen. Tabi biraz daha geliştirilmeli. (y)(y)
 

Dosya Ekleri

  • 49184_m.jpg
    49184_m.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 366
Telefonda hiç oyun oynamam ancak Türk yapımı oyunları her zaman indirir, denerim. Umarım beğenilir oyununuz. Ben beğendim şahsen. Tabi biraz daha geliştirilmeli. (y)(y)

Beğendim doğrusu Blue Stacks'i sırf senin için indirdim. Windows Phone'a da bekleriz. Lisans sorun olursa Dream Spark :)

Tebrikler Berk. Hemen indirip deniyorum. : )

Oyun güncellenmiştir, birkaç saat sonra Google Play üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı