Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #1 Soruyu çözemedim yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm T T Tek7HackDedi 19 Ocak 2021 Formül yüklediğim görseldeki gibi. Forum yavaş olduğundan sorunun cevabını atarım biraz sonra. Bu arada yanlışım olabilir eski konular bunlar. Cevap 4500 olması lazım.
Formül yüklediğim görseldeki gibi. Forum yavaş olduğundan sorunun cevabını atarım biraz sonra. Bu arada yanlışım olabilir eski konular bunlar. Cevap 4500 olması lazım.
Q QuickPC115 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #2 Soru yanlış. Artı -2 Eksi
KS KS Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #3 QuickPC115 dedi: Soru yanlış. Genişletmek için tıkla... Afedersiniz fakat yanlış olan nedir? Artı 0 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Ocak 2021 #4 Formül yüklediğim görseldeki gibi. Forum yavaş olduğundan sorunun cevabını atarım biraz sonra. Bu arada yanlışım olabilir eski konular bunlar. Cevap 4500 olması lazım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 214,5 KB · Görüntüleme: 51 Artı 1 Eksi Çözüm
Formül yüklediğim görseldeki gibi. Forum yavaş olduğundan sorunun cevabını atarım biraz sonra. Bu arada yanlışım olabilir eski konular bunlar. Cevap 4500 olması lazım.
KS KS Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #5 Tek7HackDedi dedi: Formül yüklediğim görseldeki gibi. Forum yavaş olduğundan sorunun cevabını atarım biraz sonra. Bu arada yanlışım olabilir eski konular bunlar. Eki Görüntüle 843229 Cevap 4500 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, malesef ödevin süresi bitti. Sadece bu soruyu çözememiştim onuda yetiştiremedik ama yinede çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Formül yüklediğim görseldeki gibi. Forum yavaş olduğundan sorunun cevabını atarım biraz sonra. Bu arada yanlışım olabilir eski konular bunlar. Eki Görüntüle 843229 Cevap 4500 olması lazım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, malesef ödevin süresi bitti. Sadece bu soruyu çözememiştim onuda yetiştiremedik ama yinede çok teşekkür ederim.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Ocak 2021 #6 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Çok teşekkür ederim, maalesef ödevin süresi bitti. Sadece bu soruyu çözememiştim onu da yetiştiremedik ama yine de çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Sorun olursa etiketlersin yardımcı olurum. Artı 1 Eksi
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Çok teşekkür ederim, maalesef ödevin süresi bitti. Sadece bu soruyu çözememiştim onu da yetiştiremedik ama yine de çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Sorun olursa etiketlersin yardımcı olurum.
KS KS Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #7 @Tek7HackDedi size işim düştü tekrardan . Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: @Tek7HackDedi size işim düştü tekrardan . Genişletmek için tıkla... Yapabildim yine de teşekkür ederim. Son düzenleme: 9 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
@Tek7HackDedi size işim düştü tekrardan . Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: @Tek7HackDedi size işim düştü tekrardan . Genişletmek için tıkla... Yapabildim yine de teşekkür ederim.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 9 Nisan 2021 #8 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: @Tek7HackDedi size işim düştü tekrardan . Genişletmek için tıkla... Soruya baktım bayağı da bir şey anlayamadım. Artı 1 Eksi
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: @Tek7HackDedi size işim düştü tekrardan . Genişletmek için tıkla... Soruya baktım bayağı da bir şey anlayamadım.
KS KS Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #9 Tek7HackDedi dedi: Soruya baktım bayağı da bir şey anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Açıkcası benim sorularım değil, abimin soruları yapamamıştık ondan yardım almak için atmıştım. Ama çözebilmiş. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Soruya baktım bayağı da bir şey anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Açıkcası benim sorularım değil, abimin soruları yapamamıştık ondan yardım almak için atmıştım. Ama çözebilmiş.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 9 Nisan 2021 #10 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Açıkcası benim sorularım değil, abimin soruları yapamamıştık ondan yardım almak için atmıştım. Genişletmek için tıkla... Abiniz ne okuyor? Mühendislik falan mı? Artı 0 Eksi
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Açıkcası benim sorularım değil, abimin soruları yapamamıştık ondan yardım almak için atmıştım. Genişletmek için tıkla... Abiniz ne okuyor? Mühendislik falan mı?