Çözüldü 8500 GT Sisteme Hackintosh Kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin işine yaramaz bu. Sen Chameleon bootloader kurulumu yaptın. Bu Clover için. org.chamelon.boot.plist içine boot flag olarak GraphicsEnabler=No ekleyip dene. Olmaz ise GraphicsEnabler=Yes olarak dene.

MultiBeast üzerinden themes değiştirdim ama bu sıkıntı çıkabilme ihtimali varmı ?

Ben şimdi bu sistem için wireless adaptör almayı düşünüyorum fakat nasıl bir model almalıyım ?

Bana Tp Link tl-wn821n driver bulabilirmisin mac için ?

Ben zaten öyle birşey kastedmedim öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın fakat benim bulduğum sürücüler işe yaramıyor ,Saygılarımla.

Bu arada sistemi açmak için birkaç kere reset atıyorum yani bazen hemen açılıyor bazen bekliyorum açılmıyor kendini resetliyor anlayamadım

Ne yapmalıyım ?

Dosya Ekleri

• IMG_20151220_164422.jpg
    IMG_20151220_164422.jpg
    436,5 KB · Görüntüleme: 159
Dediğim gibi bu ekranda kaldı açamıyorum sanırım boot flag yüzünden diyor ne yapmalıyım :(

Kurulum yaptığım usb üzerine format atmıştım :'(

Aklıma bir fikir geldi windows 7 format cd sini takıp format atmadan sadece onun komut sistemini kullanalarak kexti silebilirim bence olur peki sizce ?

Bu config.plist de boot arguments yerinde ne zamasi gerekli orjinalde ?

Hatalı kext hangisi nasıl bulabilirim ?

Aklıma bir fikir geldi windows 7 format cd sini takıp format atmadan sadece onun komut sistemini kullanalarak kexti silebilirim bence olur peki sizce ?
Bir düşün; İkisi sence aynı işletim sistemi mi?
Bu config.plist de boot arguments yerinde ne zamasi gerekli orjinalde ?
Daha öncede yazdım. Senin CLover ile işin yok.
Hatalı kext hangisi nasıl bulabilirim ?
VoodooHDa ara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı