Çözüldü Bilinçsiz kurduğum sunucu yüzünden sorun yaşar mıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
29 Eylül 2019
Mesajlar
5.122
Makaleler
10
Çözümler
39
Yer
Kenya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yetkili arkadaşlar konuya cevap yazarsa sevinirim.

Ben bugün bir grup arkadaşımla Sosyal kullanan ve kullanmayanların da olduğu Discord sunucusu kurdum. (fazla kişi değildik 6-7 kişi falandı galiba).
Sonrasında akşama doğru bir arkadaşımdan gelen mesaj sayesinde bunun tamamıyla yasak olduğunu öğrendim. Sonrasında sunucudaki herkesi uzaklaştırıp sunucuyu kapattım. Yani sunucu çok az bir süre açık kaldı.

Bu yüzden de herkesten çok özür diliyorum.

Sosyal ekibine sorum şudur:
Bilinçsiz bir şekilde açtığım ancak sonrasında kapattığım bu sunucu yüzünden ben ve Sosyal hesabım herhangi bir zarar görür müyüz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal dışı yapılanmalara kesin bir şekilde sıcak bakmıyoruz. Ama bir noktada özgürlüğünüzü de kısıtlayamayız. Sıcak bakmama nedenimiz, geçmişte yaşananlar. Dolayısıyla bu konuda biraz daha katıyız.

Sunucuda yaptıklarınızı, yaşadıklarınızı buraya taşımadıkça ve sunucuda Technopat ismi, resmi kullanmadıkça, bir sorun olmaz. Ama bu, sunucu kurun demek değildir. Ya da sunucu kurulmasını teşvik ettiğimiz anlamına da gelmesin.

Zaten kurallarımızda var. Herhangi bir sunucunun reklamı yapıldığında ya da linki paylaşıldığında çok ciddi cezalar gündeme geliyor.

Bir önemli husus ise şu, bunu yönetici olduğunuzu bildirdiğiniz için söylüyorum. Sunucuda herhangi bir Technopat kullanıcısına hakaret ya da aşağılama olmamasına özen göstermelisiniz. Zira iş büyüyünce bu sunuculardan bir sürü ekran alıntısı gelmeye başlıyor. Dolayısıyla, sadece yönetim ya da moderasyona değil, tüm kullanıcılara karşı saygılı olunduğundan emin olmalısınız ve bu ortamı sağlayıp korumalısınız.

Ekleme: Discord sunucularında bulunmamanız daha iyi olur. Zira kullanıcılar için sıkıntılar çıkartabiliyor ve özellikle, moderatör alımı yapılırken, bu tür hususlara çok dikkat ediliyor.

Sosyal bize yetiyor. Sosyal dışı bir yapılanmaya gerek yok. :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı