Çözüldü BOOTMGR missing sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar arkadaşlar. Yerel disk C de bazı dosyaların yerlerini değiştirdim. Sanırsam bunlar sistem ile alakalı dosyalardı. Bilgisayara reset attıktan sonra açılırken "BOOTMGR missing press CTRL+ALT+DEL to restrart" yazısı çıkmaya başladı. Ctrl+alt+del yapıncada bir şey fark etmiyor aynı sorun çıkmaya devam ediyor. Şimdi BİOS pilini çıkarttım 15-20 dakika sonra tekrar deneyeceğim ama fayda etmeyecek büyük ihtimalle. Çözümü bileniniz varsa şimdiden teşekkürler. :)

- - - Güncellendi - - -

Biostan önceliği CD ROM'a verdim. Format CD'sini takıp tekrardan format attım. Sorun düzeldi. Kimse yardımcı olamadı ama bu sorunu yaşayan olursa önerim format atması derim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş c ye yapıştır o dosyayı diyosun ama ben o zamanlar bilgisayarı açamıyodum. Windows başlatılıyor yazısı gelmeden veriyodu o hatayı ama çözdüm, yinede sağol.

Kardeş c ye yapıştır o dosyayı diyosun ama ben o zamanlar bilgisayarı açamıyodum. Windows başlatılıyor yazısı gelmeden veriyodu o hatayı ama çözdüm, yinede sağol.

Her ne kadar hem sorununu formatla çözmüş ve hem de bir üstteki mesajda gerekli çözüm seninle paylaşılmış olsa da, anlamadığın şu kısmı düzeltelim:

En olmayacak şeyi sildirmissin :D Bence en kolayı bir live cd yada usb ile başka pc ya da internetten buldugun BOOTMGR dosyasını c:\ yapıstırman olacaktır .

Burada arkadaş sana windowsu aç - kopyala demiyor. Windowsun kurulu olduğu diski görebilmen için bir live cd veya usb si ile sistemi boot ederek aç diyor ki bunu yaptığın zaman sistemindeki hddleri ssdleri usbleri görebilip istediğin dosyaya ulaşabilecektin. Ve o zaman da sorununu formattan daha kolay bir yöntemle çözebilecektin.

Fakat işin en kolayı da Recep Baltaş'ın tavsiyesine uyman olacaktı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı