Çözüldü Boşta %76 kullanılan ekran kartı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sevimsizilker

Kilopat
Merhaba, bir AMD ekran kartına sahibim ve bunun boşta kullanım yüzdesine bakmak istedim fakat görev yöneticisinden baktığımda %76 gördüm neyin kullandığına baktığımda ise %75'ini Radeon settings: Host service kullanıyor yanındaki GPU altyapısında ise GPU 0-video encode ilk kez gördüm bu programın bu kadar kullandığını daha önce böyle değildi neden böyle olmuş olabilir?

Çözüm
Reddit'de çok basit bir çözüm sunulmuş. Dener misiniz? "Videolar" klasörüne "Radeon ReLive" adında bir klasör açıp Radeon Software'i sonlandırıp tekrardan açar mısınız?
Hangi program ile yaptın peki? Kaspersky, Malwarebytes Anti-Malware ile de yapmanı öneririm. Ek olarak;

Hangi program ile yaptın peki? Kaspersky, Malwarebytes anti-malware ile de yapmanı öneririm. Ek olarak;

Malwarebytes ile yaptım.
Malwarebytes kullanarak tekrardan taratabilir misiniz?

Hocam zaten onunla yaptım.

Reddit'de çok basit bir çözüm sunulmuş. Dener misiniz? "Videolar" klasörüne "Radeon ReLive" adında bir klasör açıp Radeon Software'i sonlandırıp tekrardan açar mısınız?

Hocam onu şimdi gördüm yaptım. Sorunum çözüldü herkese teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı