Çözüldü Cyberpunk 2077 topu dikti hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

stlight

Femtopat
Daha fazla  
Oyunda 5. saatin sonunda çıkış yaptım. Çıkış o çıkış, bir daha oyuna giremedim. Cyberpunk 2077 topu dikti hatası alıyorum. Denildiği gibi raporun linkini aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyunda 5. saatin sonunda çıkış yaptım. Çıkış o çıkış, bir daha oyuna giremedim. Cyberpunk 2077 topu dikti hatası alıyorum. Denildiği gibi raporun linkini aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende de oldu aynısı. Steam ise dosya doğrulama yap. Ben yaptığımda 7.2 GB güncelleme yapmıştı.

Oyun orijinal mi?

Evet, orijinal.

Dosyaları doğruladınız mı?

Evet, denedim olmadı.

LogFile'yi Cyberpunk için alacaksınız Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma bu videoda da bahsediyor.

logs düzelttim dosyayı.

Bende de oldu aynısı. Steam ise dosya doğrulama yap. Ben yaptığımda 7.2 GB güncelleme yapmıştı.

Bende de güncelleme yaptı ama olmadı.

Şu konumdaki log dosyalarını paylaşın.

C:\Users\mbrsy\AppData\Local\Programs\CD Projekt Red\REDlauncher\logs\REDprelauncher.log

logs düzelttim dosyayı.
Bugün bir update indirdim ve düzeldi oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı