(Çözüldü) Mac 10.9.4 1080P ekran sorunu

xenon.max

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar, sitenizdeki rehberleri kullanarak bilgisayarıma Mac 10.9.4 sürümünü kurdum. herşey çalıştı multi beast kullanarak ses ve eternet driverleride kurdum sorunsuz Clover ile boot sorunsuz Win 8.1 ile aynı anda kurdum açılışta seçebiliyorum problemsiz çalışıyor. Tek sıkıntım Ekran ekran bir türlü 1080p moduna alamadım. Sadece 1024x768 çözünürlükte kullanabiliyorum ve safari de veb sitesi açıldığında kademe kademe geliyor sayfa geçişleride sıkıntılı. Yani ekran kartı driver sıkıntısı nasıl çözebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım, şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
Gigabyte X58A UD3R
İntel İ7 950
Nvidia GTX480
12 Gb 2000mhz

Son düzenleme:
Maalesef denediğim tüm driverler gibi uyumlu değil hatası vermekte ve kuruluma geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverı kuramadım ki .Pkg d0syasını çalıştırdığımda Unsupprted system hatası veriy0r. Kurabileceğim bir driver bulursam dediklerinizi de yaparım.

Bugün sistemde bir değişiklik yaptım. Ekran kartını 8800GT ile değiştirdim ve sıfırdan Mac 10.9.5'i kurdum. Yine her şey s0runsuz. Ekranda tam ekran 0larak geldi. Sadece WEB sayfasında geçişlerdeki sıkıntı devam ediy0r. Bu şekilde Nvidia sitesinden indirdiğim driveri kurmak istedim ve yine Unsupprted system hatası aldım. Bu şekilde önerebileceğiniz bir driver var mıdır?

Kod:
C0mputer n0t supp0rted
This C0mputer is n0t c0mpatible  with the nvidia web driver.

Aldığım hata aynı, hangi driveri denediysem bu şekilde hatalar vermekte. Sizce neyi yanlış ya da eksik yapıy0rum acaba?

Maalesef yine aynı hata.

Kurulumda yanlış yaptığım ya da kurulumdan s0nra eksik yaptığım bir şey 0labilir mi?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı