Calisthenics'e nasıl başlanır?

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda spor salonuna gidecek maddi durumda değilim. Calisthenics düşünüyorum ama bilgim sıfır oğlu sıfır. Nasıl başlanır, hareketler nelerdir, tüm ana hatlarıyla anlatabilecek biri var mı?

Şu anda spor salonuna gidecek maddi durumda değilim. Calisthenics düşünüyorum ama bilgim sıfır oğlu sıfır. Nasıl başlanır, hareketler nelerdir? Tüm ana hatlarıyla anlatabilecek biri var mı?

Kanka ilk başta barfiks ve şınav sayını arttırmaya çalış. Sonradan diğer hareketlere geçersin. Ozanworkout ve asrıncağ özdemir kanallarına bakabilirsin.

Şu anda spor salonuna gidecek maddi durumda değilim. Calisthenics düşünüyorum ama bilgim sıfır oğlu sıfır. Nasıl başlanır, hareketler nelerdir? Tüm ana hatlarıyla anlatabilecek biri var mı?

Öncelikle kilon ve boyun kaç?

Gücünü test ederek başla. Barfiks şınav falan çekebiliyor musun? Çekebiliyorsan kaç tane?
Bunları öğreniresek bir yardımda bulunabilriz.

Öncelikle kilon ve boyun kaç?

Gücünü test ederek başla. Barfiks şınav falan çekebiliyor musun? Çekebiliyorsan kaç tane?
Bunları öğreniresek bir yardımda bulunabilriz.
Valla boy 166, kilo 71. Kilo vermem lazım biliyorum da beraberinde başlamak daha efektif olabilir diye düşündüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı