Çözüldü Mac OS X USB İle Format Atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre KESLER

Megapat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Herkese selamlar. Elime 2011 Macbook Pro geçti. Açılış sesinden sonra gelen yükleme çubuğu küçük bir miktar dolduktan sonra donuyor ve bir süre sonra bilgisayar kendini kapatıyor. İnternetten bakıp klavye kısayolları ile bilgisayarı kurtarma modunda başlatmaya çalıştım ama olmadı. USB ile format atmak istiyorum. Sosyalde paylaşılan imajlardan güncel olanı indirip format atabilir miyim? Eğer mümkünse nasıl yaparım? Yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Sosyalde paylaşılan imajı kullanabilirsin. Sİstem açılırken C tuşuna basılı tutarsan USB seçebilirsin.
Windows kurarken iso dosyanı çeşitli yazılımlar kullanarak usb'ye yazmamız gerekiyor OS X için böyle bir şeye gerek var mı? Yani OS X El Capitan RAW 10.11.2 Güncel Kurulum İmajı şu linkteki dosyayı indirip direk USB'ye atarak yapabilir miyim? (Rardan çıkartıp tabi) Ayrıca OS X El Capitan kurmalı mıyım? Demek istediğim eski iphone sürümlerini son sürüme güncellememek gibi.

Macintosh'unuza buradaki El Capitan ile kuramazsın.. Retail El Capitan lazım size... Buradaki El Capitan'ın kerneli yamalı çalışmaz. Torrentten uzantısı .DMG olanı bul onu usb'ye yazdır.

El capitan dosyasını dmg olarak atıp başka birşey yapmıyormuyuz sadece o dosya atmamız yeterlimi yani

Bende Macbook pro var Mac OS x komple silip yapmışlar Windows yapmışlar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı