Çözüldü Mavi Ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
TslGame'yi kaldırın. Windows'un bellek taraması güvenilir değil Memtest ile test yapın, DDU ile ekran kartı sürücünü de kaldırıp tekrar kur, ayrıca BİOS ve İnternet sürücünü de güncelle.
Merhabalar biraz geç oldu ancak usb bellek elime gelmekte gecikti memtest86 testini belleklerim başarıyla geçti bir sorun yok ayrıca belirtmek istediğim bir şey var Bluetooth adaptörü kullanıyorum Bluetooth 2.0 destekli S-link markalı bir adaptör. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ?

Eksik ve bozuk SYS dosyalarını tarayın.
Ethernet sürücüsünü güncelle.
MSI Afterburner, BattlEye yazılımını kaldır.
Bir de PUBG anti cheat te kalkması lazım ancak nasıl kaldırıldığını ve adını tam olarak bilmiyorum.
Steam'den PUBG dosyalarını doğrula bir kişi sorununu böyle çözmüş dediğine göre Steam 2 dosyayı değiştirdiğini söylemiş.

Bir de PUBG anti cheat te kalkması lazım ancak nasıl kaldırıldığını ve adını tam olarak bilmiyorum.
Steam'den PUBG dosyalarını doğrula bir kişi sorununu böyle çözmüş dediğine göre Steam 2 dosyayı değiştirdiğini söylemiş.
Şu an sys dosyalarını taradım bir sorun çıkmadı. Pubg dosya doğrulaması yaptım ve 1 hatalı dosya vardı yeniden indiriyor. Ayrıca bu mavi ekran olayı sadece ve sadece twitchte canlı yayın yaparken oluyor. MSI Afterburner yokken de yemiştim mavi ekran. Canlı yayın haricinde hiç mavi ekran yemedim dostum :D
Bir de ethernet sürücüsü nasıl güncellenir yardımcı olur musun?

Şu an SYS dosyalarını taradım bir sorun çıkmadı. PUBG dosya doğrulaması yaptım ve 1 hatalı dosya vardı yeniden indiriyor. Ayrıca bu mavi ekran olayı sadece ve sadece Twitch'te canlı yayın yaparken oluyor. MSI Afterburner yokken de yemiştim mavi ekran. Canlı yayın haricinde hiç mavi ekran yemedim dostum :D.

Bir de Ethernet sürücüsü nasıl güncellenir yardımcı olur musun?

@Assecreed arkadaşa yardımcı olur musun oyuna girdim.

Merhabalar tekrardan çözüldü yazdım ancak bugün ddu ile driverı sildim ve temiz bir kurulum yaptım ancak OBS'i açtım, canlı yayını da açtım sonra tekrar mavi ekran yedik :D Neyse artık yayın açmayalım bizde hevesim kırıldı yahu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı