Puppa40
Hectopat
Yeni klasör.rar
drive.google.com
drive.google.com
Sürücüler güncel ve kendi ellerimle özenle seçtim sürücüleri ancak silip tekrar kurmakta fayda var.
Teşekkürler.DDU ile güvenli modda kaldırıp en son sürüm sürücüyü yüklemekte fayda var.
TSL Game'i kaldırın demişsin Pubg nasıl oynarım ?TslGame'yi kaldırın. Windows'un bellek taraması güvenilir değil Memtest ile test yapın, DDU ile ekran kartı sürücünü de kaldırıp tekrar kur, ayrıca BİOS ve İnternet sürücünü de güncelle.
Merhabalar biraz geç oldu ancak usb bellek elime gelmekte gecikti memtest86 testini belleklerim başarıyla geçti bir sorun yok ayrıca belirtmek istediğim bir şey var Bluetooth adaptörü kullanıyorum Bluetooth 2.0 destekli S-link markalı bir adaptör. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ?TslGame'yi kaldırın. Windows'un bellek taraması güvenilir değil Memtest ile test yapın, DDU ile ekran kartı sürücünü de kaldırıp tekrar kur, ayrıca BİOS ve İnternet sürücünü de güncelle.
Şu an sys dosyalarını taradım bir sorun çıkmadı. Pubg dosya doğrulaması yaptım ve 1 hatalı dosya vardı yeniden indiriyor. Ayrıca bu mavi ekran olayı sadece ve sadece twitchte canlı yayın yaparken oluyor. MSI Afterburner yokken de yemiştim mavi ekran. Canlı yayın haricinde hiç mavi ekran yemedim dostumEksik ve bozuk SYS dosyalarını tarayın.
Ethernet sürücüsünü güncelle.Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
MSI Afterburner, BattlEye yazılımını kaldır.
Bir de PUBG anti cheat te kalkması lazım ancak nasıl kaldırıldığını ve adını tam olarak bilmiyorum.
Steam'den PUBG dosyalarını doğrula bir kişi sorununu böyle çözmüş dediğine göre Steam 2 dosyayı değiştirdiğini söylemiş.
Bir de ethernet sürücüsü nasıl güncellenir yardımcı olur musun?Eksik ve bozuk SYS dosyalarını tarayın.
Ethernet sürücüsünü güncelle.Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
MSI Afterburner, BattlEye yazılımını kaldır.
Bir de PUBG anti cheat te kalkması lazım ancak nasıl kaldırıldığını ve adını tam olarak bilmiyorum.
Steam'den PUBG dosyalarını doğrula bir kişi sorununu böyle çözmüş dediğine göre Steam 2 dosyayı değiştirdiğini söylemiş.
Şu an SYS dosyalarını taradım bir sorun çıkmadı. PUBG dosya doğrulaması yaptım ve 1 hatalı dosya vardı yeniden indiriyor. Ayrıca bu mavi ekran olayı sadece ve sadece Twitch'te canlı yayın yaparken oluyor. MSI Afterburner yokken de yemiştim mavi ekran. Canlı yayın haricinde hiç mavi ekran yemedim dostum.
Bir de Ethernet sürücüsü nasıl güncellenir yardımcı olur musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.