Çözünürlük farkı hissedilir düzeyde mi?

1366x768 monitörü kullanma zorunluluğun yoksa at çöpe. Hiç sevmiyorum okulda da bu monitörlerden var "Allah'ım yarabbim kurtar beni" cinsinden söylemlerle günlerimi geçiriyorum. Çok berbat bir çözünürlük. İnternette gezerken yazıların falan kötü kötü gözüktüğüne çok kez şahit oldum. Benim monitörüm 1280x1024 hiç böyle bir sorun yaşamadım. Ama 1920x1080 çözünürlüklü monitöre geçtiğiniz zaman farkı o kadar iyi hissedeeceksiniz ki bunu tatmanız lazım. Hele hele ki 1366x768 çözünürlüğüne sahip bir monitörden... Kesinlikle ve kesinlikle önebilir. Ama elbette kalitenin yanında getirdiği performans düşüşünden de gözümüzü yummak lazım.

Vallahi olur olur. :) Şu gencecik yaşımızda ve gencecik internet kariyerimizde mefta olmuş olabiliriz. :p Ama hem okuldaki hem de kuzenimin kullanmış olduğu monitörlerle aram iyi değil.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı