Coffee Lake İşlemciler Windows 8.1'i Destekler Mi?

WalterWhite99

Hectopat
Sorum başlıkta yazdığım gibi. Windows 10'un son sürümünü kullanıyorum. Çözemediğim oyun ekranında donma sorunundan dolayı dönmek istiyorum. Daha eski sürümlere dönmek bir fayda etmedi. Bu yüzden mecburum ve işlemcimin Windows 8.1 uyumluluğunu öğrenmeden satın alamam. Daha önce Windows 7 yüklemeyi denedim ancak Intel, yeni nesil işlemcilere desteği sonlandırmış. Daha doğrusu bildiğim kadarıyla sürücü eksiği var. Lütfen Windows 10'un iyi yanlarından bahsetmeyin. Açıkladığım gibi mecburi dönüyorum. Çözülmeyen, konuya video eklediğim donma sorunuma bakmak isterseniz: Oyunlarda donma sorunu

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlıkta yazdığım gibi. Windows 10'un son sürümünü kullanıyorum. Çözemediğim oyun ekranında donma sorunundan dolayı dönmek istiyorum. Daha eski sürümlere dönmek bir fayda etmedi. Bu yüzden mecburum ve işlemcimin Windows 8.1 uyumluluğunu öğrenmeden satın alamam. Daha önce Windows 7 yüklemeyi denedim ancak Intel, yeni nesil işlemcilere desteği sonlandırmış. Daha doğrusu bildiğim kadarıyla sürücü eksiği var. Lütfen Windows 10'un iyi yanlarından bahsetmeyin. Açıkladığım gibi mecburi dönüyorum. Çözülmeyen, konuya video eklediğim donma sorunuma bakmak isterseniz: Oyunlarda donma sorunu
En fazla 6. nesil destekler .
Bende G4600 ile 8.1 kurdum . Ama sıkıntı yaptı ve geri 10 yaptım .
Yinede daha bilgili kişiler yazar .

O konuda format atmak istemediğinizi söylemişsiniz. Format atsanız çözülücek belki :D Bende i5 7300HQ var o Windows 8.1 desteklemiyordu bende döndüğümde sıkıntı yaşamıştım.

BIOS'un ve sürücülerin güncelmi? Windows update ile güncelleme yaptınmı?

O konuda format atmak istemediğinizi söylemişsiniz. Format atsanız çözülücek belki :D Bende i5 7300HQ var o Windows 8.1 desteklemiyordu bende döndüğümde sıkıntı yaşamıştım.
Çare kalmayınca format da attım. Üstelik 4 5 kere farklı sürümleri deneyerek attım. Yapacak şey kalmadı.
BIOS'un ve sürücülerin güncelmi? Windows update ile güncelleme yaptınmı?
Herşey güncel. Hem update ile hem de format ile güncelledim. Sorun devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı