Çözüldü Çoğu programda 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BAYBAT

Centipat
Daha fazla  
Bir çok uygulamada (Discord, CDBurnerXP ve bazı oyunlar) bu hatayı alıyorum. DirectX kurdum ama hala aynı sorun.
Çözümü nedir?

Not: Bilgisayarım 64 Bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi için rapor paylaşın.

Düzenleme: Şu anda resim yükleme konusuna baktığınız için uyarma ihtiyacı duyuyorum. Raporun resmini değil, kendisini atacaksınız.

Son düzenleme:
Bunda bir sorun görünmüyor, Discord veya herhangi bir oyun için rapor alır mısınız? Raporları da MediaFire'a yükleyin.

Tamam şimdi deniyorum.
hata 2
Discord setup hatası.

Tamam şimdi deniyorum.
hata 2

Discord setup hatası.

Pardon yanlışlıkla fazla attım.

Discord'un kendisi için değil, kurulum dosyası için rapor almışsınız. Sanırım hatadan dolayı kuramadınız. O halde bir oyun için rapor alın.

GameLoop'da bu sabah Call of Duty indirmiştim öğlen 0x000007b hatasını verdi şimdi.

D3D9 hatasını veriyor.​

Bu DLL'i indirip sistem klasörüne falan atmış mıydınız? Umarım yapmamışsınızdır. Çünkü bu DLL'in normalde hata vermemesi gerek.

Başka hangi DLL'leri attınız? Tam olarak hangi uygulama/oyunlarda bu hatayı alıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı