Çoğu şeyden iğrenç koku geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Kokladığım çoğu şeyden iğrenç koku alıyorum, en çok et gibi yiyeceklerden bu kokuları alıyorum. Nasıl bir koku bilmiyorum ama iğrenç bir koku. Direnip yemeye çalıştığımda ısırınca bayılacak gibi oluyorum o kadar kötü bir koku. Neden olmuştur? Doktora gitmeden çözebilir miyim?

Bazı yiyeceklere evet vardı.
Doğuştan gelen bir şey mi? Siz bütün gün bu sorunu mu yaşıyorsunuz; bunu soruyorum. Forumda sağlık konusunda çok bir bilirkişi kimsenin mevcutta bulunduğunu sanmıyorum. Verilecek bir önerinin doğru olmama ihtimali var ve eğer ki yanlışsa sonucunda siz üzülebilirsiniz.

Ailenizle,(bir aileniz varsa tabii) yakın çevrenizle bu durumu paylaşmanızı öneriyorum.

Doğuştan gelen bir şey mi? Siz bütün gün bu sorunu mu yaşıyorsunuz; bunu soruyorum. Forumda sağlık konusunda çok bir bilirkişi kimsenin mevcutta bulunduğunu sanmıyorum. Verilecek bir önerinin doğru olmama ihtimali var ve eğer ki yanlışsa sonucunda siz üzülebilirsiniz.

Ailenizle,(bir aileniz varsa tabii) yakın çevrenizle bu durumu paylaşmanızı öneriyorum.
Hayır doğuştan değil. Son bir kaç ay içinde oldu. Aileme paylaşacağım ama nedense söyleyemiyorum.

Randevu almanızda fayda var, bir an önce görünmelisiniz.

Bir kaç aydır var. Gaza gelip aileme söylicem diyorum ama söyleyemiyorum.
Hocam bunda aileye söyleyemeyecek ne var ki? Ayıp bir şey mi? En yakın zamanda ailenize haber verin, sonrasında doktora görünün. Sonradan oluşan bir şey olduğuna göre bir hastalık ya da başka bir şey kapmış olabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı