Coguar PSU ve kasa alınır mı?

missy5566

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu ayın sonlarında bir sistem almayı düşünüyorum, aklımdaki sistem şu:

Ama bu sistemde anakartı T09TL daha verip B650M; SSD'yi de WD Blue yapacağım alırken.

Ama PSU'yu pek bilmiyorum kasayı falan, sizce bu sistemdeki kasa ve PSU iyi midir?

Teşekkür ederim.

RX 9060 XT 16 GB ve Ryzen 5 7500F sistem tercih etmenizi öneririm. Fiyatına göre pahalı bir sistem toplama 7800 XT daha mantıklı veya bu sistem.
7600X işlemci farkı 915 TL gayet iyi. Fakat 7600X ısınan bir işlemci. RAM'i 32 SSD'yi 1 TB NM620 yapabilirsin. Koyulan kasadaki PSU XPG Kyber 750W.

Merhaba bu ayın sonlarında bir sistem almayı düşünüyorum, aklımdaki sistem şu:

Ama bu sistemde anakartı T09TL daha verip B650M; SSD'yi de WD blue yapacağım alırken.

Ama PSU'yu pek bilmiyorum kasayı falan, sizce bu sistemdeki kasa ve PSU iyi midir?

Teşekkür ederim.

Kasadaki PSU belirsiz. Cougar PSU üretmiyor. Hec ile çalışıyorlar genelde. İçinde OEM üretim PSU var. Kalitesi hakkında yorum yapmak doğru olmaz. Ama idare eder. İstersen satıcıya hangi model olduğunu sor kesin bir sonuç söyleyelim.

@roxy1881 sen biliyor musun hocam.

Koyulan kasadaki PSU XPG Kyber 750W.

Tam öyle sayılmaz. Satıcılar yalan söylüyor o konuda. Evet kasadaki XPG Kyber ama onun bir alt versiyonu. XPG Kyber 750W 2.52 olarak geçiyor. Üzerinde 12vphwr çıkışı yok. Ama kaliteli model.

Son düzenleme:
1752085003266.png

İçerisinde bulunan PSU modeli.
Giriş seviyesi kalıyor, içerisinde Japon kapasitörler var tam modeli bilmiyorum.

Son düzenleme:
Yazmamışlar sitelerinde diğer PSU'lara baktım DC-DC olanları hava atmak için yazmışlar. Demek ki kullanmıyorlar.

Stx var. Ama stcyi bulamadım. Stc nasıldır bilemedim. Muhtemelen aynı platformu kullanıyordur. DC-DC yok yani. Onun dışında yeterli gibi duruyor.

Son düzenleme:
Nasıl yabi alınır mı?

Ve 9060'lı sistemlere bakmahı düşünüyorum ama pek bulamadım 9060'lı sistem yani onun için bir daha lonu açacağım muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı