Coil Whine artar mı?

ibrahim45300

Megapat
Daha fazla  
ASUS X550VX laptopta Coil Whine sorunu var, fazla değil ama arada yükseliyor. Bu ses ilerde daha çok şiddetlenir mi veya kaybolma şansı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo s145 3700u almıştım, coul whine sorunu vardı, iade etmiştim. Bu sorun her cihazda karşılaşılan bir durum galiba.

Coil Whine olduğundan emin misin peki? Benzer sorunları yaşamış ve daha sonra kendiliğinden düzelmişti bende.
Ses aynı bu şekilde ilk açılışta çok yüksek çıkıyor sonra duzeliyoe çok az düzeyde kesik kesik geliyor ses bu videodaki sesin birebir aynısı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Pek artığına şahit olmadım veya kendiliğinden kaybolduğuna şahit olmadım.
Bildiğime göre işlemci veya ekran kartirdan geliyormuş herikisinide prime95 ve furrmark la test ettim yükselme olmadi düşük düzeyde hafif kesik kesik hdd sesinin bı tık
Altı gibu ses ama laptop u kapatip açtığımda iki üç dakika yüksek ses geliyor sonra gene aynı sabit şekilde ayni düzeyde kesik kesik ses devam ediyor

Son düzenleme:
ASUS X550VX laptopta Coil Whine sorunu var, fazla değil ama arada yükseliyor. Bu ses ilerde daha çok şiddetlenir mi veya kaybolma şansı var mı?
Hocam asus marka bir cihazımda cw var acaba sizdeki cw değişimi nasıldı seste bir artma oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…