HarbiTehlike
Centipat
Benim 1080 Ti evladımın maşallahı var gık demiyor blower fanlı olmasına rağmen. CW sorunuda yok nazar değmesin.
Maşallahı varmış. Mamasını verin güzel besleyin evladınızı.Benim 1080 Ti evladımın maşallahı var gık demiyor blower fanlı olmasına rağmen. CW sorunuda yok nazar değmesin.
En temizi direkt 3. basamak benceCoil Whine'dan kurtulmanın çok kolay bir yolu var aslında. İlk önce fanları söküp yenisiyle değiştiriyorsunuz. Sonra soğutma bloğunu yenisiyle değiştiriyorsunuz. Sonra ekran kartını değiştiriyorsunuz. Coil Whine'dan kurtulmuş oluyorsunuz.
İlk 2 basamak çokomelli.En temizi direkt 3. basamak bence![]()
Suda çamur demişsiniz ama su bedava zaten. Belediye çeşmelerinden içebilirsiniz.Ekranda ölü piksel, ekran kartında coil whine, PSU'da cızırdama, işlemcide ısınma, kasa fanında ses, elektrik voltajında dalgalanma, suda çamur, telefonda kasma, tablette kapanma, internette yavaşlık, süpürgede ses.
Sanki bedavaya veriyorlar. Öf.![]()
İstisna olayı diye bir şey yok. Her modelde, her seviyede olabilir. Ben 1660 Super Gaming X kullanıyorum, gayet iyi bir model, fakat Coil Whine sorunum var. Teknoloji sonuça, şans işi. Kalite ne kadar yüksek seviyedeyse denk gelme ihtimali o kadar düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.