Coil Whine bir zorunluluk mudur?

Coil Whine'dan kurtulmanın çok kolay bir yolu var aslında. İlk önce fanları söküp yenisiyle değiştiriyorsunuz. Sonra soğutma bloğunu yenisiyle değiştiriyorsunuz. Sonra ekran kartını değiştiriyorsunuz. Coil Whine'dan kurtulmuş oluyorsunuz.

Ekranda ölü piksel, ekran kartında coil whine, PSU'da cızırdama, işlemcide ısınma, kasa fanında ses, elektrik voltajında dalgalanma, suda çamur, telefonda kasma, tablette kapanma, internette yavaşlık, süpürgede gürültü.
Sanki bedavaya veriyorlar. Öf. :D

En temizi direkt 3. basamak bence 😁
İlk 2 basamak çokomelli.
Ekranda ölü piksel, ekran kartında coil whine, PSU'da cızırdama, işlemcide ısınma, kasa fanında ses, elektrik voltajında dalgalanma, suda çamur, telefonda kasma, tablette kapanma, internette yavaşlık, süpürgede ses.
Sanki bedavaya veriyorlar. Öf. :D
Suda çamur demişsiniz ama su bedava zaten. Belediye çeşmelerinden içebilirsiniz.

İstisna olayı diye bir şey yok. Her modelde, her seviyede olabilir. Ben 1660 Super Gaming X kullanıyorum, gayet iyi bir model, fakat Coil Whine sorunum var. Teknoloji sonuça, şans işi. Kalite ne kadar yüksek seviyedeyse denk gelme ihtimali o kadar düşük.

Ben de aynı seri ve modeli kullanıyorum konuyu açan arkadaş ta öyle, galiba bu modellerde çok var ama ben karttan çok memnunum. Forza'da 4K en en en Ultra ayarlarda 40-55 FPS alıyorum kasma ve drop olmadan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı