Coil Whine bir zorunluluk mudur?

Şansa bağlı tamamen. Ancak son zamanlarda CW'siz donanım bulmak şans işi oldu aslında. Donanımların gücü arttıkça, tükettikleri enerji miktarı arttıkça, işlenen verilerin boyutu arttıkça bobinlerin yalıtımı yetersiz kalmaya devam edecek. Yani CW'ye alışmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok gibi görünüyor.

Ben de aynı seri ve modeli kullanıyorum konuyu açan arkadaş ta öyle, galiba bu modellerde çok var ama ben karttan çok memnunum. Forza'da 4K en en en Ultra ayarlarda 40-55 FPS alıyorum kasma ve drop olmadan.
En en en Ultra diye ayar var mı cidden? Ben Ultra'ya kadarını biliyorum.

Benim 1080 Ti evladımın maşallahı var gık demiyor blower fanlı olmasına rağmen. CW sorunuda yok nazar değmesin.

fsdfds.jpg

Ben yokmuş gibi davranıyorum, ses harici hiçbir eksisi yok. Zaten son 6-7 yılda aldığım AMD ve Nvidia kartların tamamında vardı. Coil Whine sesini yapan kartların neredeyse hepsinin ses seviyesi sessiz ortamda dikkat edersem/ederseniz duyulabilecek derecede. Ayrıca çoğunluk kulaklık kullanıyor, kulaklık varken hiçbir şekilde duyulmuyor.

İstisna olayı diye bir şey yok. Her modelde, her seviyede olabilir. Ben 1660 Super Gaming X kullanıyorum, gayet iyi bir model, fakat Coil Whine sorunum var. Teknoloji sonuça, şans işi. Kalite ne kadar yüksek seviyedeyse denk gelme ihtimali o kadar düşük.
Aynı kartı kullanıyorum, bende de CW sorunu var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı