Coil Whine bir zorunluluk mudur?

Şansa bağlı tamamen. Ancak son zamanlarda CW'siz donanım bulmak şans işi oldu aslında. Donanımların gücü arttıkça, tükettikleri enerji miktarı arttıkça, işlenen verilerin boyutu arttıkça bobinlerin yalıtımı yetersiz kalmaya devam edecek. Yani CW'ye alışmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok gibi görünüyor.

Ben de aynı seri ve modeli kullanıyorum konuyu açan arkadaş ta öyle, galiba bu modellerde çok var ama ben karttan çok memnunum. Forza'da 4K en en en Ultra ayarlarda 40-55 FPS alıyorum kasma ve drop olmadan.
En en en Ultra diye ayar var mı cidden? Ben Ultra'ya kadarını biliyorum.

GTX 1050Ti, RX 470, 480, 570 ve 580 kullandım. Bunların hiçbirinde CW ile karşılaşmadım. Bobinler yapısı gereği ses yapar ama bu kartlarda duyulacak seviyede değildi. Daha eski kartlarımda da duymadım.

Ben yokmuş gibi davranıyorum, ses harici hiçbir eksisi yok. Zaten son 6-7 yılda aldığım AMD ve Nvidia kartların tamamında vardı. Coil Whine sesini yapan kartların neredeyse hepsinin ses seviyesi sessiz ortamda dikkat edersem/ederseniz duyulabilecek derecede. Ayrıca çoğunluk kulaklık kullanıyor, kulaklık varken hiçbir şekilde duyulmuyor.

Aynı kartı kullanıyorum, bende de CW sorunu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…