Coil Whine GTX 950 iade etme

Lana Del Rey

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir, Bayraklı
Daha fazla  
Meslek
Oto Yedek Parça
Arkadaşlar merhaba.

Şuan halihazırda kullanmakta olduğum MSI GTX 950 Gaming 2G ekran kartımda aşırı derecede Coil Whine var.

Kart 30 FPS'ye vızıldarken, +200 FPS civarlarında kart bildiğiniz titriyor.

Ayrıca kartın fanlarını %100 yapınca da rulmanlar ses yapıyor. Bu da kartın ikinci problemi.

Sizce bu şekilde kartta iki tane problem varken iade almama gibi bir lüksleri var mı? İade almazlar ise nasıl bir yol izlemeliyim?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba.

Şuan halihazırda kullanmakta olduğum MSI GTX 950 Gaming 2G ekran kartımda aşırı derecede Coil Whine var.

Ayrıca kartın fanlarını %100 yapınca da rulmanlar ses yapıyor. Bu da kartın ikinci problemi.

Sizce bu şekilde kartta iki tane problem varken iade almama gibi bir lüksleri var mı? İade almazlar ise nasıl bir yol izlemeliyim?

İade kabul etmeleri lazım nereden aldıysan oraya gönder eğer kabul etmez ise aldığın mağaza, ekran kartının markası ne ise müşteri hizmetleri ile konuş ve kabul ederlerse onlara gönder.

İade mecbur alacaklar sonuçta ayıplı mal satıyorlar. CW'nin en basit çözümü bobinin üzerini silikonla kaplamak, bu yöntem çok ucuz ama çoğu üretici yapmıyor sırf çok kâr etsinler diye.

Hocam nerden aldınız? Ben Vatan Bilgisayar'dan aldığım bir kartta CW çıkmıştı. Garantiye birkaç sorun daha yazıp gönderdim ve değişim çıkardılar yenisini almıştım.

Arkadaşlar merhaba.

Aldığınız site üzerinden garantiye yollayın 1-2 hafta içinde ya iade ya da değişimi yapılır büyük ihtimal iade yapılır.

Hocam nerden aldınız? Ben Vatan Bilgisayar'dan aldığım bir kartta CW çıkmıştı. Garantiye birkaç sorun daha yazıp gönderdim ve değişim çıkardılar yenisini almıştım.

Bende vatan üzerinden aldım hocam siz servis raporuna ne yazdırttınız?

Servis Point'in internet sitesine gir ve ordan iletişim bölümünden mail ile sorunu bildir ve 2-3 gün arayla sürekli mail atarak iade veya değişim istediği bildirerek onları sıkıştır. Böylece iade verirler ben toplamda 3-4 defa anakart' 4-5 defa da ekran kartı değiştirdim. Ama tekrar söylüyorum sadece CW yazarak gönderme. Yanın da ısınıyor kasıyor vb. sorunlar bildirerek gönder.

Bir de hocam sık sık Vatan müşteri hizmetlerini arayarak hızlandırma talebinde bulun 2 gün de bir. Bu dediklerimi yaparsanı 1-2 hafta da sonuç alırsınız yoksa 2-3 hafta hatta 4 haftayı bulabiliyor.

Asus gtx 970 kartım 3000 fps de ince bir tiz ses geliyordu bende garantiye yolladım aldığım gün dolar yüksekmiş iyikide msı alıp artan paraya 50 tl verip ssd de aldım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı