Coil whine nasıl geçer?

ErenDemirci07

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, ekran kartı aldım ortalama yük altına girince bir ses çıkıyor araştırdım coil whine diye bir sesmiş bu ses nasıl geçer? Bilen varsa.

Selamünaleyküm, ekran kartı aldım ortalama yük altına girince bir ses çıkıyor araştırdım coil whine diye bir sesmiş bu ses nasıl geçer? Bilen varsa.

Çözülecek bir durum yok donanımsal bir durum. Özellikle kaliteli parça kullanılmadığında yani hazır sistemlerde gördüğümüz ekran kartları gibi bu tarz sorunlar daha çok yaşanıyor. Yapacağın en basit adım kasa değişimi yapmak. İzalasyonu daha iyi olan. Onun dışında değişim veya iade yapmanı öneririm aldığın ekran kartı nedir?

Coil whine olayının bileşenin kalitesiyle alakası yok, bobin içeren herhangi bir şeyde olabilir. Eğer çok rahatsız edici seviyedeyse değişim veya iade isteyebilirsin ama çok yüksek sesli değilse unutup gidersin zaten.

Çözülecek bir durum yok donanımsal bir durum. Özellikle kaliteli parça kullanılmadığında yani hazır sistemlerde gördüğümüz ekran kartları gibi bu tarz sorunlar daha çok yaşanıyor. Yapacağın en basit adım kasa değişimi yapmak. İzalasyonu daha iyi olan. Onun dışında değişim veya iade yapmanı öneririm aldığın ekran kartı nedir?

3070.

Dediğim ve dediğimiz gibi eğer yüksek ses çıkmıyorsa yani bazı alınan kartlarda sorunlu olabiliyor. O nedenle olması gerekenden fazla sesli çalışıyor. O yüzden yine de talepte bulanabilirsin. Ama eğer kendin sürekli ona takarsan o zaman daha çok uğraşırsın. Az geliyorsa uğraşma normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı