Coil Whine sorunu ileride büyür mü?

S

Silinen üye 106715

Ziyaretçi
Merhabalar. Bugün ekran kartımda kısa bir süreliğine Coil Whine benzeri bir ses duydum. Sonra gitti ama. İleri de büyür mü?

Merhabalar. Bugün ekran kartımda kısa bir süreliğine Coil Whine benzeri bir ses duydum. Sonra gitti ama. İleri de büyür mü?
hangi kart benim msi rx5500 xt gaming x den de böyle sesler geliyo bazen. Arada düzeliyo ama tamamen geçer diyemem.

Coil Whine varsa vardır. Büyüme gibi bir şey ile karşılaşmadım. Hiçbir zararı da yok. Zaten kapak kapalıysa ve kasa kaliteliyse duyulmaz bile.

Karta bir zararı yok. Ama ilerde sesin artma ihtimali yüksek. Eğer alalı 6 ay olmadıysa iade etmeyi deneyebilirsiniz. Ek bir sorunu varsa iadenin kabul olma olaslığı daha da artacaktır.

Karta bir zararı yok. Ama ilerde sesin artma ihtimali yüksek. Eğer alalı 6 ay olmadıysa iade etmeyi deneyebilirsiniz. Ek bir sorunu varsa iadenin kabul olma olaslığı daha da artacaktır.
Uğraşmaya değmez. Çok rahatsız olursa değiştirsin tabi.

Eğer duyduğunuz ses Coil Whine sesi ise bir sıkıntı olmaz bobin sesi birçok ekran kartında mevcut fazla kafaya takmaya lüzum yok ama ses farklı bir ses ise kontrol etmekte fayda var. Bobin sesiyle farklı sesler karıştırılmamalı kartın Coil Whine yüzünden çöp olma gibi durumu yok.

Sesin artma ihtimali olabilir ancak coil whine ve garanti çok karmaşık bir durum. Yetkili servisler işi yokuşa sürebiliyorlar aynı ölü piksel gibi. Ses sinir bozucu olmaya başlarsa garantiye gönderip değişim talep etmek şart. Üreticiden üreticiye değişiyor örneğin Gigabyte ile Asus'un tavrı farklı olabilir.

Sen git RTX teknolojisi geliştir. Git VR teknolojisi geliştir. Ama bir Coil Whine sorununa dahi çözüm bulama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…