S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Merhabalar. Bugün ekran kartımda kısa bir süreliğine Coil Whine benzeri bir ses duydum. Sonra gitti ama. İleri de büyür mü?
hangi kart benim msi rx5500 xt gaming x den de böyle sesler geliyo bazen. Arada düzeliyo ama tamamen geçer diyemem.Merhabalar. Bugün ekran kartımda kısa bir süreliğine Coil Whine benzeri bir ses duydum. Sonra gitti ama. İleri de büyür mü?
Coil Whine varsa vardır. Büyüme gibi bir şey ile karşılaşmadım. Hiçbir zararı da yok. Zaten kapak kapalıysa ve kasa kaliteliyse duyulmaz bile.Merhabalar. Bugün ekran kartımda kısa bir süreliğine Coil Whine benzeri bir ses duydum. Sonra gitti ama. İleri de büyür mü?
Uğraşmaya değmez. Çok rahatsız olursa değiştirsin tabi.Karta bir zararı yok. Ama ilerde sesin artma ihtimali yüksek. Eğer alalı 6 ay olmadıysa iade etmeyi deneyebilirsiniz. Ek bir sorunu varsa iadenin kabul olma olaslığı daha da artacaktır.
Tabii ki de değmez. Öneri sundum sadece rahatsız olursa falan diye.Uğraşmaya değmez. Çok rahatsız olursa değiştirsin tabi.
Merhabalar. Bugün ekran kartımda kısa bir süreliğine Coil Whine benzeri bir ses duydum. Sonra gitti ama. İleri de büyür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.