B bilal232 Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 529 Çözümler 3 26 Mayıs 2019 #1 İki sorum olucak. İlk olarak coil whine problemi bir kaç gün öncesine kadar yoktu da niye şimdi bu problem ortaya çıktı? İkinci olarak, bu problemi kendim bir şekilde halledebilir miyim? Ya da bu sesi bir şekilde azaltabilir miyim?
İki sorum olucak. İlk olarak coil whine problemi bir kaç gün öncesine kadar yoktu da niye şimdi bu problem ortaya çıktı? İkinci olarak, bu problemi kendim bir şekilde halledebilir miyim? Ya da bu sesi bir şekilde azaltabilir miyim?
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 26 Mayıs 2019 #2 bilal232 dedi: İki sorum olucak. İlk olarak coil whine problemi bir kaç gün öncesine kadar yoktu da niye şimdi bu problem ortaya çıktı? İkinci olarak, bu problemi kendim bir şekilde halledebilir miyim? Ya da bu sesi bir şekilde azaltabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır bir şey yapamazsınız. Aldığınız yere geri gönderin. Artı 0 Eksi
bilal232 dedi: İki sorum olucak. İlk olarak coil whine problemi bir kaç gün öncesine kadar yoktu da niye şimdi bu problem ortaya çıktı? İkinci olarak, bu problemi kendim bir şekilde halledebilir miyim? Ya da bu sesi bir şekilde azaltabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır bir şey yapamazsınız. Aldığınız yere geri gönderin.
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 26 Mayıs 2019 #3 Garantisi varsa gönderin. Değişim yaparlar. Artı 0 Eksi
KS KS B bilal232 Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 529 Çözümler 3 26 Mayıs 2019 #4 Peki neden daha önceden böyle bir problem yokken bir anda ötmeye başladı? Artı 0 Eksi
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Mayıs 2019 #5 bilal232 dedi: Peki neden daha önceden böyle bir problem yokken bir anda ötmeye başladı? Genişletmek için tıkla... Elektronik malzemelerin her an ne yapacağı belli olmaz. Benimde notebook bilgisayarımda ilk başlarda yoktu sonradan oldu. Artı 0 Eksi
bilal232 dedi: Peki neden daha önceden böyle bir problem yokken bir anda ötmeye başladı? Genişletmek için tıkla... Elektronik malzemelerin her an ne yapacağı belli olmaz. Benimde notebook bilgisayarımda ilk başlarda yoktu sonradan oldu.
KS KS B bilal232 Kilopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 529 Çözümler 3 26 Mayıs 2019 #6 Coil whine performans açısından bir problem olmadığı için değişim yapmama ihtimalleri var mı? Artı 0 Eksi
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 26 Mayıs 2019 #7 bilal232 dedi: Coil whine performans açısından bir problem olmadığı için değişim yapmama ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla... Genel olarak her firma yapar. Artı 0 Eksi
bilal232 dedi: Coil whine performans açısından bir problem olmadığı için değişim yapmama ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla... Genel olarak her firma yapar.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 26 Mayıs 2019 #8 Yeni gelecek kartında aynı sorunu yapma ihtimali her zaman var. Artı 0 Eksi
M msb_bjk Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 44 27 Mayıs 2019 #9 bilal232 dedi: Coil whine performans açısından bir problem olmadığı için değişim yapmama ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla bazı markalar bunu arıza olarak görmediği için aynen geri yolluyormuş Artı 0 Eksi
bilal232 dedi: Coil whine performans açısından bir problem olmadığı için değişim yapmama ihtimalleri var mı? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla bazı markalar bunu arıza olarak görmediği için aynen geri yolluyormuş
E Eren Mehmet Yıldız Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 361 Çözümler 3 Yer Eskisehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #10 Ses de azalma oldu mu? Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi