Coil Whine'ın Performansa etkisi

Aynen oyun da problem yok ama haritada isaretleme yapacagim zaman canimi sıkıyor. Bu arada online da ekleyebilirsiniz arkadaslar adim ayni. WouLinX :)

Inventustan aldim sistemimde sıkıntı yok bitek ekran karti onu da degistirme talebinde bulunucam. Sıkıntı cikcagini sanmiyorum. Müsteri hizmetleri bana cw hakkinda bilgi verdi cok guzel ve aciklayarak. Sebekeden kaynakli da olabiliyormus.

Coil Whine performanstan hiçbir şey kaybettirmez, ses sizi rahatsız edicek kadar yüksek değilse değiştirmeyin zaten, yeni alıcağınız GTX 970 %90 ihtimalle CW sorunlu olarak tekrar size geri dönecek belkide daha yüksek bir ses çıkartan bir kart gelicektir.

GTA 5 "Online" oynarken özellikle haritayı açmak için "ESC"ye bastığımda bahsedilen kasma bende de var. Son GTA güncellemesi ile olmaya başladı. Oyun için verdiği performans önemli, o bu değil de. 150 FPS sonrası zaten ses artar, normal bir durum. Elinize gelen karta bağlı, şansınız önemli. Bunlar sizin için problem olmamalı bence. Elinizin altında bir canavar var, kullanmasını bilmek lazım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı