Coin programlamak için hangi diller gerekli?

Bitcoin;
1645737525978.png

Ethereum:
1645737552808.png

Monero:
1645737655162.png

Bunlar birkaç örnek.
Tabii ki bu dilleri kullanmak zorunda değilsiniz, her dil ile kodlanabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Ben yazılım öğrendim haydi yapayım şu işi" denecek bir şey değil bu. Kendine ait teknolojilerin olacak ki millet sana ilgi göstersin, bu teknolojileri de geliştirmek için altyapının sağlam olması gerekli. Hem programlamada, hem de blockchain'de.

Ortaya yeni para birimi süren kişiler genellikle diğer coin'lerde üst düzey geliştiriciler oluyorlar. Bitcoin Cash'in başındaki Roger Ver mesela, Bitcoin topluluğunda çok aktif bir isimdi zamanında.

"Ben yazılım öğrendim haydi yapayım şu işi" denecek bir şey değil bu. Kendine ait teknolojilerin olacak ki millet sana ilgi göstersin, bu teknolojileri de geliştirmek için altyapının sağlam olması gerekli. Hem programlamada, hem de Blockchain'de.

Ortaya yeni para birimi süren kişiler genellikle diğer Coin'lerde üst düzey geliştiriciler oluyorlar. Bitcoin Cash'in başındaki roger ver mesela, Bitcoin topluluğunda çok aktif bir isimdi zamanında.

Haklısınız ama önüne gelen meme coin çıkartıyor çocuk oyuncagına dönmüş durumda bunun yazılımını nasıl yapıyorlar çok merak ettim açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı