Coinler ile para kazanmanın çok kolay bir hale gelmesi

Akira_MR

Decipat
Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
2.629
Makaleler
4
Çözümler
23
Altcoinlere küçük bir meblağ yatırarak birkaç ay sonra büyük bir meblağ çekiliyor ya da birkaç tane ekran kartı alarak kazım yapılıyor. Bunun sonucunda da bu işlerden büyük bir meblağ kazanılıyor. Bazı kişiler bu sistemler için "ponzi" diyor olsa da şu anda tam bir "oturduğun yerden para kazan" işine dönmüş durumda. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de yatırım yapıyor musunuz?
 
Kazım yapıldığında uzun vadede kâr edilir zaten. ETH kazıldığında yaklaşık 8-10 ayda masrafını çıkarır. Fakat yatırım yapmak riskli.
 
Oturduğun yerden kazanabilirsin de kaybedebilirsin de. Ama şunu unutma 10 liranın %50'sini kaybettiğin zaman paranı geri 10 TL yapabilmek için bir coinden %100 kazanmalısın. Kısaca sistem senden rahat para alır ama zor para kazandırır.
 
Risklide olabiliyor, ben ilk basladigim zaman 200 kazandim diye gaza gelip riske girdim 1000 kaybettim sonra cok kotu hissediyorsun ama hatalarindan ders alirsan kolay kolay kaybetmezsin.
 
Risk unsuru her zaman var bu işin içinde.

Kazanmak kadar kaybetmek de var. Pozisyonların öyle bir bozulur ki anaparamı kurtarayım diye uğraşırsın. Dikkatli olmakta fayda var.

Unutulmaması gereken bir şey var. Herkes kazanıyor diye bir şey yok. Bu işin doğası gereği birisi kaybediyor ki karşısında birisi kazanıyor.

Ytd tabii ki. Adettendir. :)
 
Uzun vaade de işlem yapılacaksa Ethereum biçilmiş kaftan,birkaç sene içerisinde 10 bin dolara kadar zorlayacağını düşünüyorum ytd. Konumuza dönersek ben kolay olduğunu düşünmüyorum altcoinlere yatırıp bir anda kar etmenin çünkü projenin aslı astarı,hedefleri vs. bunlar araştırılmalı ve sürekli takip edilmelidir aksi halde yaptığınız işlem sadece bir kumardır.Çoğu insanda bu zahmete girmediği için kumardan öteye geçemiyor...
 
Özellikle shitcoinler erken davranırsan çok karlı, 1 hafta önce param olsa 10 dolar atacağım pig coin %1000 yaptı. Ytd.
 
Uzun vaade de işlem yapılacaksa Ethereum biçilmiş kaftan, birkaç sene içerisinde 10 bin dolara kadar zorlayacağını düşünüyorum ytd. Konumuza dönersek ben kolay olduğunu düşünmüyorum altcoinlere yatırıp bir anda kar etmenin çünkü projenin aslı astarı, hedefleri vs. bunlar araştırılmalı ve sürekli takip edilmelidir aksi halde yaptığınız işlem sadece bir kumardır. Çoğu insanda bu zahmete girmediği için kumardan öteye geçemiyor...

Birkac sene fazla bile ben 3-4 ay icerisinde ETH 10k olur diyorum.
 

Geri
Yukarı