ismaillwq
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Amatör Boksör
Merhaba arkadaşlar, iyi akşamlar. Ben ihtiyaçtan dolayı bir web sitesi(iş amaçlı bir site) kurmalıyım bunun için de internetten biraz araştırma yaptım ve VDS almak yerine kendime fazla abartı olmayan bir sunucu kurmaya karar verdim. Aynı zamanda bu sunucuyu; arkadaşlarımla oynadığım oyunların sunucuları için, dosya depolama için ve basit bir arayüz ile bunları web sitesinden ayrı bir şekilde kullanmayı istiyorum.
Ve bu bahsettiklerimi de çok yoğun olarak kullanmayacağım. Bu sistem için işlemci ve farklı parçalar için öneriye ihtiyacım var. Araştırdığım kadarıyla da sunucuya koruma sistemi de gerekiyormuş ve bunu da firewall sağlıyormuş. Bu konularda çok bilgili değilim. Gerekiyor ise de uygun fiyatlı firewall önerisi de alabilirim. Eğer bir kişi bana bu yolda ilerlemem hakkında yardımcı olursa çok minnettar olurum.
Ve bu bahsettiklerimi de çok yoğun olarak kullanmayacağım. Bu sistem için işlemci ve farklı parçalar için öneriye ihtiyacım var. Araştırdığım kadarıyla da sunucuya koruma sistemi de gerekiyormuş ve bunu da firewall sağlıyormuş. Bu konularda çok bilgili değilim. Gerekiyor ise de uygun fiyatlı firewall önerisi de alabilirim. Eğer bir kişi bana bu yolda ilerlemem hakkında yardımcı olursa çok minnettar olurum.