Çok asosyal birisiyim

Hiçbir zaman arkadaşın olmayacak çünkü muhtemelen sen diğer insanlara kıyasla IQ seviyesi daha yüksek bir insansın, bundan ötürü ya salağa yatman gerekli ya da yalnız kalman.
Hiçbir zaman kimse seni anlayamayacak çünkü anlamaya kapasiteleri yetmeyecek, benim sana tavsiyem kendini geliştirip 18 yaşını geçmen, ondan sonra herhangi bir Avrupa ülkesine yol alman senin için muhtemelen en iyisi olabilir ve muhtemelen Avrupa'da türkeye'deki gibi primatlardan daha zeki insanlar mevcut, onlar seni anlayacak ve seni benimseyeceklerdir. Türklerden ve Türkiye'den umudunu kesmeni öneririm, hayalperest olma ve gerçeklerle yüzleş.

Çok doğru konuştun maalesef ki durum böyle.
 
Dışarıda her fırsatta ufak ufak da olsa konuşma kurmaya çalış. Bu konuşma minibüs şöförü veya kasiyerler ile bile olabilir. Yavaş yavaş iletişim kurmak için çok daha rahat davranmaya başlayacaksın. Ayrıca unutma ki insanlar birbirleriyle kurdukları iletişimi absürt olmadığı sürece daha sonradan bi kere bile akıllarından geçirmiyorlar. Bu yüzden eğer utanma ile alakalı sorun yaşıyorsan, başka insanlar çok da yargılamıyorlar seni bilmeni isterim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı