Çok başarısız bir insan olmak

-Kötü liseden iyi üniversite kazanılır mı?
- İyi üniversite kazanmak için nasıl çalışılmalı detaylıca yazar mısınız?
-Daha önceki sınavlardan başarısız olan insan tekrar başarılı olabilir mi?
-Kesin olarak nasıl sınavı kazanabilirim?
1. ve 3. soruların cevabını siz de biliyorsunuz ancak bizden onay almak için sormuşsunuz gibi. İşiniz daha zor olucak bu bir gerçek ama iş her zaman öğrencide bitiyor. Çalışırsanız neden olmasın? Size tavsiyem arkadaş seçimine çok dikkat edin. Gerekirse başka sınıflardan arkadaş edinin ama kötü arkadaş edinmeyin.

2. ve 4. sorulara gelirsek, başarıya ulaşmanın herkes için geçerli ve ortak tek formülü çok çalışmak. :) Bunun haricinde, yöntemler kişiden kişiye değişir. Bu konuda daha önce forumda çok fazla konu açıldı. Onları incelemenizi öneririm.

Olabilir bilemeyiz burada ne olduğunu önemli olan çalışmayı bırkmaman yüksek ihtimalle 1 kerelik olmuş bişeydir stres vs vs. Siz önünüze bakın.
Bir şey soracağım yanlış anlamazsan neden iyi üniversitelere gidenler çoğunlukla fen lisesinden mezun oluyor. Ben bunu anlamıyorum mesela anadolu veya meslek lisesindeki insanlar neden başarısız oluyorlar bir çoğu. (Tabikide başarılı olanlar var ama fen lisesine göre az)

1. ve 3. soruların cevabını siz de biliyorsunuz ancak bizden onay almak için sormuşsunuz gibi. İşiniz daha zor olucak bu bir gerçek ama iş her zaman öğrencide bitiyor. Çalışırsanız neden olmasın? Size tavsiyem arkadaş seçimine çok dikkat edin. Gerekirse başka sınıflardan arkadaş edinin ama kötü arkadaş edinmeyin.

2. ve 4. sorulara gelirsek, başarıya ulaşmanın herkes için geçerli ve ortak tek formülü çok çalışmak. :) Bunun haricinde, yöntemler kişiden kişiye değişir. Bu konuda daha önce forumda çok fazla konu açıldı. Onları incelemenizi öneririm.
Haklısınız. Ben birinci soruyu baskılara karşı yazdım fen lisesindekiler hariç diğer liseler üniversite tutturamaz diye baskı var çevremde bunla ilgili mesajlar okuyorum. Herkes anadolu veya meslek liselerini görmezden gelip başarısız görüyor bence. Ben artık fen lisesi görünce umudum kırılıyor. Ve youtubedan yks'de derece yapanların çoğu fen lisesinde olduğu için bende öyle düşündüm o yüzden yazdım. 3. Soruda umutsuzluk yaşadığım için yazdım ailem bundan hiç birşey olmaz gözüyle bakıyor bana onları ve ailem bana karşı kötü davrandığı için tek kurtuluş YKS bu yüzden çok stres altındayım. Çok çalışmak zaten istiyorum ama çok fazla test kitabı alamıyorum bu yüzden Lgs'den başarısız oldum Allah belki yüzüme bakar dedim ama olmadı baya kırgınım kendime. Bundan çok korkuyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı