Liseye geçişten sonra derslerde başarısız olmak

Bu hafta hepsini listeleyeceğim, ailemden para alıp alacağım. Umuyorum ki şu iki sene çıldırmadan mezun olup istediğim üniversite'ye yerleşebilirim.

14 saat İngilizce var hocam.

3 ay önce hayalimdeki bilgisayarı dizdim ama hevesimi bile atamadan okul açıldı, derslere odaklanmam gerek. 😐

Hocam bende bayağı para harcayıp oyun aldım okul cıkışım geçi buluyor bu yüzden sadece hafta sonları oynayabiliyorum.

Hocam ben yaz tatilinde 2 ay yatıp 1 ay boyunca 9.sınıf derslerine başladım bana çok katkısı oldu derslerde elim her zaman havada. Çalışmamışsın belli çalışınca her şey gelir nasıl çalışcağın çok basit günlük gördüğün konuları eve gelip tekrar et yarınki derslere ön hazırlık yap başarı elinden kaçmaz
Hocam ben günlük dersleri tekrar ederim ama çok ders var bide ezber bayağı.Bide İngilizce gibi ezber dersler günümü bitiriyor

Hocam arkadaş çevremle beraber bu duruma "lise sendromu" adını verdik, liseye geçen her arkadaşım ve ben yaşadık. Bir süre sonra ya seve seve ya da seve seve ders çalışman gerektiğini fark ediyorsun. Dersine çalış, fizik, kimya, matematik ve özel olarak edebiyata dikkat et sınıfta kalma. Devamsızlıklarını düzgün ayarla son aylarda sıkıntı çekme.
Hocam ben sağlık lisesinde olduğumdan daha çok ders var

BatuZ ve Lucifer gibi saçma motivasyon videolarını izlemeyi bırak. Ortaokuldan liseye geçince tökezlemen gayet normal. Planlı şekilde çalışmalısın, anlamadığın konuların konu anlatımlarını YouTube'dan izle, başarılar.

Hocam lucifer ve batuz sürekli moral bozuyordu

Kanka 2. haftada ne kadar ders çalışabilirsin ben tüm sınavlara son gün çalışarak sınıfı geçtim neredeysede teşekküre yaklaştım sen bu kadar çalışma isteğin falan varsa dersleri guzeldinle yaparsın zaten.
İnşallah ya klasik sınavlardan korkuyorum

Sınavlar klasik diye tüm kitabı ezberlemeye çalışıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı