Çok berbat bir gün geçiriyorum

Sen berbat gün görmemişsin...
Bugün çok kötü geçti umarım 00:00'dan sonra böyle olmaz. Her neyse şimdi sabah kahvaltıda tavuk yedim dişimin arasına sıkıştı sonra diş etim ağrımaya başladı halen ağrıyor.
Sonra okulda takla atarken bacağıma narkoz attım o da ağrıyor.
Okuldan dönerken merdivenlerde ayağımı burktum ve şu anda dayak yemiş gibiyim her yerim ağrıyor sizin de böyle huzursuz kötü gününüz oldu mu daha önce?
Sen bide bu öğrencilik günlerinden sonraki hayatı gör.

Bugün çok kötü geçti umarım 00:00'dan sonra böyle olmaz. Her neyse şimdi sabah kahvaltıda tavuk yedim dişimin arasına sıkıştı sonra diş etim ağrımaya başladı halen ağrıyor.
Okuldan dönerken merdivenlerde ayağımı burktum ve şu anda dayak yemiş gibiyim her yerim ağrıyor sizin de böyle huzursuz kötü gününüz oldu mu daha önce?
Benim daha kötü günlerim oldu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şarkı size yardım edebilir. Dinlemenizi tavsiye ederim.

Bir ara okulda arkadaşlarımın babalarıyla dalga geçerken okuldaki bir deliğe düşmüştüm, etraftakiler bana gülmüştü. Ama hak etmiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı